Ünlü oyuncu Luran Ahmeti koronavirüs nedeniyle vefat etti

Ünlü oyuncu Luran Ahmeti koronavirüs nedeniyle vefat etti
Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu Luran Ahmeti koronavirüs nedeniyle vefat etti. Ünlü oyuncunun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu.

Koronavirüs (Covid- 19) salgınının etkileri devam ederken birçok ünlü isim de hastalığa yakalandı. Kuzey Makedonyalı oyuncu Luran Ahmeti de koronavirüse yakalanmıştı. 46 yaşındaki ünlü oyuncu Luran Ahmeti ne yazık ki hastalığı atlatamadı ve vefat etti. Koronavirüse yakalanan Ahmeti Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan gibi çok izlenen dizilerde rol almıştı. Üsküp doğumlu Luran Ahmeti'nin vefatı başta ailesi olmak üzere, sinema ve dizi dünyasında şok etkisi oluşturdu. Ahmeti 46 yaşında hayata veda etti.

Luran Ahmeti koronavirüse yenik düştü

Dünyada etkisi devam eden koronavirüs salgını birçok kişiyi hayattan koparmaya devam ediyor. Her gün farklı isimlerin koronavirüse yakalandığı haberleri geliyor. Ünlülerden de çok sayıda isim koronavirüse yakalandı. Hastalık herkeste farklı bir seyir gösteriyor. Hastalığı kolaylıkla atlatanların yanında vefat edenler de her gün haberlere konu oluyor. Birçok sevilen dizide rol alan ünlü oyuncu Luran Ahmeti de ne yazık ki hastalığa yenik düştü. Arnavut bir ailenin çocuğu olan Luran Ahmeti 1974'de Üsküp'te dünyaya gelmişti.

Luran Ahmeti'nin vefatı sanat dünyasını yasa boğdu

Sevilen oyuncu Luran Ahmeti'nin vefatının ardından çok sayıda oyuncu ve sanatçı Ahmeti için üzüntülerini dile getirdi. Sosyal medyadan üzüntülerini dile getirenler arasında rol arkadaşları da vardı. Oyuncu Hazal Kaya, Bülent Şakrak, Celil Nalçakan, Ceyda Ateş, Gonca Vuslateri gibi ünlü isimler Ahmeti'ye sosyal medyadan veda etti.

Hazal Kaya

"Ah Laçkom… Çok özleyeceğim!"

Gonca Vuslateri

"Kalbim paramparça oldu bu haberle... Ah Lüran. Hayal Kahvesi’nde sabaha kadar müzik dinleyip günü doğurduğumuz günlere sakladım dualarımı... Makedonya’ya gittiğimde geçirdiğim 15 günün en komik en kral sohbetiydin sen. Oyuncu dostumuz koronavirüse yenik düştü... Allah rahmet eylesin... Ailesi, dostları ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun... çok üzüldüm.. çok üzüldüm"

Bülent Şakrak

"Ah be koca Arnavut… Devrin daim olsun."

Celil Nalçakan

"Tanışmak kısmet olmadı ama tanıyan ahbaplarımdan ne kadar iyi bir insan olduğunu duydum daima... Oyunculuğuna hep çok imrendim, birlikte oynamayı çok istedim, kısmet olmadı. Ruhu şâd olsun, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Çok üzgünüm"

Levent Sülün

"Ahhhhh be kardeşim... Ahhhhh be koca Arnavut! Covid illeti seni de mi aldı bizden? Ailenden, sevdiklerinden? Allah gani gani rahmet eylesin, mekanın cennet olsun kardeşim"

Dizileri

2015- 2016 Kurtlar Vadisi Pusu

2015 Mutlu Ol Yeter

2013 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan

2012 Son Yaz-Balkanlar 1912

2007- 2009 Elveda Rumeli

Filmleri

Puppet Show

Stories about Love

Bal – Can – Can

Izstop

Hayde Bre

Güzel Günler Göreceğiz

Limonata

Acı Kiraz

26-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar