Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı

Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Kağıt Ev'in başrol oyuncusu Nur Fettahoğlu ve eşi Levent Veziroğlu ikinci kez boşanma kararı aldı. Mahkemeleri ise 5 dakika sürdü.

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu ve iş insanı Levent Veziroğlu ikinci kez boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ünlü çiftin duruşması 5 dakika sürdü ve ikili yollarını resmi olarak da ayırdı. Nur Fettahoğlu ve iş dünyasının tanınan ismi Levent Veziroğlu 2015 yılında boşanmak için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme kararı kesinleşmeden kararlarını değiştiren çift evliliklerine devam etmişti. Ünlü çiftin 2016 yılında ise bir kızları olmuştu. Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu çifti yaşadıkları sorunları aşamayınca yeniden boşanma kararı aldı.

Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu boşandı

Nur Fettahoğlu ve iş insanı Levent Veziroğlu tek celsede boşandı. Günaydın gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre 8 yıldır evli olan çift dün görülen duruşma sonrası boşandı. Ünlü çiftin 2015 yılından beri sorunları olduğu ve sorunlarını aşamadıkları bu nedenle boşanma kararı aldıkları iddia edildi. Ünli çiftin 2016 yılında dünyaya gelen şimdi 5 yaşında olan kızları da evliliklerini kurtaramadı. Magazin dünyasının yakından tanıdığı çiftin 8 yıllık evliliği anlaşmalı olarak tek celsede sona erdi. Mahkeme kızlarının vekayetini ise Nur Fettahoğlu'na verdi. Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu yıllar sonra yeniden mahkemeye başvurdu ve bu kez resmi olarak da yollarını ayırdı.

Nur Fettahoğlu Kağıt Ev'de başrol oynayacak

Nur Fettahoğlu son dönemde başarılı performasıyla göz dolduruyor. Exxen'de yayınlanan Hükümsüz dizisindeki oyunculuğu beğeni toplamıştı. Fettahoğlu şimdi yeni bir projede başrol olarak yer alacak. Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu Star Tv için hazırlanan Kağır Ev dizisinde başrol oldu. Erdal Beşikçioğlu ile evli bir çifti canlandıracak Nur Fettahoğlu Kağıt Ev dizisinin heyecanını yaşıyor. O3 Medya tarafından projelendirlen Kağıt Ev'de Nur Fettahoğlu başarılı bir avukatı canlandıracak. Kağıt Ev dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrolde olan Fettahoğlu, güzelliği ile dikkat çekiyor. Son dönemde başarılı işlerle anılan Nur Fettahoğlu'nun yeni projesi de merakla bekleniyor.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar