Ünlü Oyuncu Melek Baykal 38 Yıllık Eşinden Ayrılıyor!

Ünlü Oyuncu Melek Baykal 38 Yıllık Eşinden Ayrılıyor!
Tiyatro ve dizi dünyasının usta ismi yılların tecrübesi Melek Baykal seyircisini şok eden bir karar verdi. Ünlü isim 38 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. İşte detaylar!

Türk Tiyatrosu’nun usta ve duayen oyuncularından yılların tecrübesi Melek Baykal 38 yıldır evli olduğu Alman eşi Warner Striening’le olan evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı.  Geçtiğimiz gün özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılan usta oyuncu Melek Baykal sevenlerini şaşırtan açıklamalarda bulundu. 38 yıllık evliliklerini bitirmeye karar verdiklerini açıklayan oyuncunun bu kararı almada uzun süre düşündüğü ve sonunda böyle bir karar verdiklerini belirtti. İşte haberin detayları!

Melek Baykal’dan Şok Karar!

Kanal D’de yayınlanan bir programa konuk olan usta tiyatrocu Melek Baykal seyirciyi şok eden açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu 38 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını duyurdu. Daha önce de röportajlarında eşiyle sorunlar yaşadığını belirten oyuncu böylece son kararı vermiş oldu. Tiyatronun usta oyuncusu melek Baykal geçtiğimiz günlerde de verdiği bir röportajında “Resmi olarak bir yabancı ile evliliğim var. 1984’ten bu yana. Aşık oldum ve evlendim. Mesleğimi bile gözüm görmedi. Demek ki sadece aşk yetmiyormuş. Sonra ben ülkeme döndüm 1987 yılında. Geçenlerde konuştuk. Biz bu işi bitirsek mi ne yapsak diye? Ben hiç istemiyorum ama sen istiyorsan boşanalım dedim. Böyle bir süreçteyiz şimdi” açıklamasını yapmıştı. Program da sorulan sorular üzerine oyuncu “ben şimdi 66 yaşımdayım. Kendi yaşımda bir adamla flört edeceğim de ne olacak? Ay hiç güzel olmaz. O adamın sorunları olacak,  beli ağrıyacak, tansiyon ilaçlarını mı vereceğim? Hasta bakıcılığını mı yapacağım? Hadi kalk bir sahile inelim desem dur şimdi bacaklarım ağrıyor, oturalım işte evde” diyecek. Nerede kaldı romantizm?” sözleriyle yeni kapıları da kapatmış oldu.

Melek Baykal Kimdir?

Tiyatronun duayen ismi Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuarından 1975 yılında mezun olmuştur. Henüz 17 yaşındayken tiyatroyla tanışan oyuncu ilk oyununda 85 yaşındaki bir kadını oynamıştır. Oldukça başarılı olan oyuncu bu oyunuyla takdir toplamış ve bundan sonra da tiyatro oyunlarının vazgeçilmezi olmuştur. Oyuncunun rol aldığı pek çok dizi seyirci tarafından ilgiyle seyredilmiştir. Bunlar arasında Ferhunde hanımlar, Hayat Bağları, Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Görgüsüzler ilk akla gelenler arasındadır.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar