Beklenmedik Ayrılık Sarsıyor: İki Oyuncu Projeden Erken Veda Etti

Beklenmedik Ayrılık Sarsıyor: İki Oyuncu Projeden Erken Veda Etti
Yan oda dizisi setine ilk vedalar: Şevval Sam ve Melek Baykal yola devam etmiyor! Vedaya dair tüm ayrıntılar haberimizi devamında sizlerle...

OGM Pictures imzalı yeni dizi 'Yan Oda', başrollerinde Şevval Sam ve Melek Baykal'ın yer alacağı heyecanla beklenen bir yapım olarak dikkat çekmişti. Ancak dizinin henüz başlamadan önce, kadrosundan iki ismin beklenmedik bir şekilde ayrıldığı haberleri magazin dünyasını salladı.

İlk Anlaşmalar ve Heyecan Verici Kadro

Dizinin başrolleri için ilk olarak Melek Baykal ve Oktay Çubuk'un adı duyulmuş, ardından ise kadronun birbirinden yetenekli ve ünlü isimlerle dolacağı açıklanmıştı. Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği 'Yan Oda', Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı senaryosuyla izleyicilere farklı bir hikaye sunmayı hedefliyor. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor.

Şevval Sam'ın Yeni Projesi: Yan Oda

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, dizide televizyon sunucusu Verda karakterine hayat verecek. Partneri ise Fikret karakterini canlandıracak olan Caner Cindoruk olacak. Salı günü başlayacak okuma provasının öncesinde, dizinin kadrosundan beklenmedik ayrılıkların yaşandığı ortaya çıktı.

Ayrılıkların Ardındaki Nedenler

Ayda Aksel'in, Aile dizisinde seyirciyle buluşmasının ardından yaşadığı kaza sonucu bacağını kırdığı ve ameliyat geçirdiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgilere göre, usta oyuncunun bir süre dinlenmesi gerekiyor. Diğer taraftan, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ise projedeki şartlarda anlaşamadığı için yer almayacağı açıklandı.

Kesinleşen Kadro ve Yeni Gelişmeler

Star TV'nin merakla beklenen dizisi 'Yan Oda'nın oyuncu kadrosu neredeyse netleşmiş durumda. Melek Baykal, Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Nezaket Erden, Derya Pınar Ak, Nazlı Çetin ve Samet Kaan Kuyucu'nun dizide rol alacağı iddia ediliyor. Onur Seyit Yaran'ın, Fikret Alabey'in oğlu Taylan karakterine hayat vereceği ve partnerinin 'Adım Farah' dizisinin genç yetenekli oyuncusu Derya Pınar Ak olacağı belirtildi.

Yan Oda'nın Yolculuğu Başlıyor

Şevval Sam ve Melek Baykal'ın erken veda etmesiyle sarsılan 'Yan Oda', izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yüksek tempolu dizinin setinde yaşanan bu ayrılıklar, projenin önemli isimlerinin değişimini beraberinde getirse de, diziseverlerin bu yapımı büyük bir merakla beklediği aşikâr. Başlayacak olan okuma provasıyla birlikte, 'Yan Oda'nın setinde yaşanan gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

02-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar