Ünlü Oyuncu Muhittin Korkmaz Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyuncu Muhittin Korkmaz Hayatını Kaybetti!
Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim! Bu repliğin sahibi usta oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde gelen bir haber sinema ve magazin dünyasını bir anda derin bir yasa boğdu. Dün hayatını kaybeden ünlü oyuncu Devrim Parscan’ın acısını henüz zerinden atamayan ünlüler dünyası akşam saatlerinde gelen yeni bir vefat haberiyle sarsıldı. Başarılı oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Muhittin Korkmaz’ı seyirciler daha çok ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın filmi G.O.R.A’dan hatırlıyor. Filmde “bir cisim yaklaşıyor efendim” repliğiyle hatırlıyor. Pek çok film ve dizide rol alan usta oyuncunun hayatını kaybetmesi üzerine sevenleri büyük bir üzüntüye boğulurken aynı filmde rol alan Cem Yılmaz ve kardeşi Can Yılmaz’da sosyal medya hesaplarından birer paylaşımda bundular.

Bir Cisim Yaklaşıyor!

Tükrk sinema ve tiyatro dünyasının usta oyuncularından 67 yaşındaki Muhittin Korkmaz covid – 19 hastalığı sebebiyle hayata veda etti. Seyirci tarafından yakından tanınan oyuncunun hayatını kaybetmesi herkesi derinden üzerken seyirciler özellikle kendisini “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim” repliğiyle tanıyor. Bu replikle hafızalara kazınan usta oyuncu G.O.R.A. filmindeki başarısıyla herkes tarafından beğenilmişti. Usta oyuncunun hayatını kaybetmesi üzerine ünlü şovmen Cem Yılmaz bir paylaşımda bulundu. Cem Yılmaz “Sevgili abimiz Muhittin Korkmaz bugün hayata gözlerini yumdu. Hepimzin hatıralarında yeri olan abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun. G.O.R.A. mürettebatından bir eksiğiz” ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz’ın kardeşi can Yılmaz’da bir paylaşımda bulundu. Can Yılmaz “GORA, AROG, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef Covid – 19 sebebiyle vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Muhittin Korkmaz Kimdir?

67 yaşında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden usta oyuncu Muhittin Korkmaz 17 Ekim 1953 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Usta oyuncu uzun bir süre tiyatrolarda rol almış ve pek çok oyunda yer almıştır. Muhittin Korkmaz Bursa Devlet Tiyatrosu’ndan emekli olduktan sonra dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Usta oyuncunun seyirci tarafından tanındığı filmler ise Cem Yılmaz’la çalıştı yapımlar olmuştur. Özelikle G.O.R.A.’da ki “komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim” repliği bugün bile dillerdedir. Usta oyuncuya bizde Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

25-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar