Hakan Altun İle Gonca Vuslateri Aşk mı Yaşıyor?

Hakan Altun İle Gonca Vuslateri Aşk mı Yaşıyor?
Magazin dünyasında yer alan bir haber bugün adeta bomba etkisi yarattı. İddiaya göre ünlü şarkıcı Hakan Altun ile oyuncu Gonca Vuslateri arasında bir aşk yaşanıyor.

Magazin basını ve sosyal medyaya düşen bir haber bir anda magazin camiasında adeta bomba etkisi yarattı. İddiaya göre ünlü şarkıcı Hakan Altun ile Gonca Vuslateri arasında bir ilişki başlamıştı ve ikili aşklarını gözlerden ırak yaşamayı tercih ediyorlardı. İddia bir anda soysa medya ve magazin basınında hızla yayıldı ve ilk sıralarda yer almaya başladı. Magazin camiasında adeta bomba etkisi yaratan iddia henüz taraflarca kabul ya da red edilmedi. İlişkiye iddia edilen ise Hakan Altun’un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ve kullandığı fotoğrafın altına yazdığı cümleler. İşte magazin basınında bir anda ilk sıralarda yer alan bu haberin detayları!

Gonca Vuslateri & Hakan Altun!

Adı geçtiğimiz aylarda ünlü isim Ajda Pekkan ile anılan ve magazin basınında ve sosyal medyada bir süre konuşulan isim olan şarkıcı Hakan Altun’un gönlünde yatan sultanın başka olduğu iddia edildi. Ajda Pekkan ile bir aşk yaşadığı iddiaları üzerine bazı televizyonlarda ve gazetelerce açıklamalar yaparak bu ilişkinin gerçek olmadığını Ajda Pekkan ile iki iyi arkadaş olduklarını dile getiren Hakan Altun bu ilişkinin gerçek olmadığını vurgulamıştı. Bu olayın ardından Hakan Altun’un gönlünde başka bir isin olduğu konuşulmaya başlandı. 48 yaşında olan ünlü şarkıcının gönlünün ise kendisinden 14 yaş daha küçük olan genç ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri’nde olduğu iddia edildi. İddiaya göre iki ünlü isim arasında bir aşk yalanıyor ve ikili gözlerden ırak kalmayı tercih ediyorlar. Ayrıca yine iddiaya göre ikili zaman zaman Bodrum’da bir araya geliyor.

Sosyal Medya’dan Mesaj mı Verdi?

Ünlü isim Hakan Altun ile başarılı oyuncu Gonca Vuslateri arasında yaşandığı iddia edilen aşkın kaynağı ise bir paylaşım. Hakan Altun’un sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdığı kelimelerin Gonca Vuslateri’ni işaret ettiği ve Hakan Altun’un sosyal medya yoluyla Gonca Vuslateri’ne mesaj gönderdiği iddia edildi. Hakan Altun sosyal medya paylaşımında sahnede şarkı söylerken çekilmiş ve eliyle kalbini kalp içine alan bir fotoğraf paylaşmış ve bu paylaşımın altına “anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” ifadelerini kullandı. Hakan Altun’un bu paylaşımında geçen Eri ve Vuslat sözcükleriyle Gonca Vuslateri’ni ima ettiği iddia edildi. İkilinin daha önce bir doğum gününde aynı masada oturdukları hatırlatılarak ikilinin yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edildi.

24-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar