Ünlü Oyuncu Osman Wöber Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü Oyuncu Osman Wöber Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kalp krizi geçirerek hayata veda eden oyuncu Osman Wöber bugün kılınan cenaze namazının ardından Kilyos mezarlığında toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün kalp krizi sebebiyle 62 yaşında hayata vedan usta ve başarılı oyuncu Osman Wöber bugün toprağa verildi. Tiyatro, dizi ve sinema filmlerinin unutulmaz isimleri arasında yer alan usta oyuncu özellikle Kurtlar vadisi dizisinde canlandırdığı Tuncay Kantarcı ya da Deve Tuncay karakteriyle akıllara kazınmıştı. Kurtlar Vadisi’nin yanında pek çok yapımda yer alan usta oyuncu kalp krizi sebebiyle 62 yaşında hayata veda etmişti. Usta ismin cenaze töreni bugün yapıldı. Ünlü isim bugün Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos mezarlığında toprağa verildi. Usta oyuncunun cenazesine yakınları, ünlü isimler ve çok sayıda seveni katıldı.

Ünlü İsimler Cenazede Yer Aldı

Dün kalp krizi geçirerek hayata veda eden Osman Wöber son yolculuğuna uğurlandı. Teşvikiye Camii’inde kılınan namazın ardından Kilyos mezarlığında toprağa verilen ünlü ismin cenazesine eşi ve kızının yanı sıra pek çok yakını, arkadaşı ve seveni katıldı. Kızı Irmak ve eşi Müge Wöber tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı dökerken ünlü isimler ve Osman Wöber’in arkadaşlarının da oldukça üzgün oldukları görüldü. Cenazeye katılan oyuncu Hatice Aslan ünlü ismin kıymetinin bilinmediğini açıkladı Hatice Aslan “yakım arkadaşımdı. Osman gibi bir insanın kıymetinin tam olarak bilinmemesinden dolayı çok üzülüyorum. Osman’ın Ankara’ya gidiş sebebi burada şartların zorlaşmasındandır. Bu konuda da çok duyarsızız. Çok üzülüyorum, Osman çok sevdiğim bir insandı” ifadelerini kullandı.

Melek Gibiydi

Ünlü oyuncu Osman Wöber’in cenazesine katılan isimlerden biri de Kurtlar Vadisi dizisinde aynı sahne ve seti paylaştığı oyuncu Abidin Yerebakan’dı. Abidin Yerebakan cenazede yaptığı açıklamada “hayatımda tanıdığım em dürüst, en merhametli, en adaletli adamdı. En iyi dost, en iyi ağabey, en iyi yol arkadaşıydı. İnsanları, hayvanları, dünyayı seven, kimsenin hakkına tenezzül etmeyen inanılmaz bir adamdı. Rabbim onu cennetine alır inşallah. Acımı tarif edemiyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Osman Wöber’in cenazesi daha sonra kılınan namazın ardından İstanbul Kilyos Mezarlığında toprağa verildi. Kalp krizi geçirerek 62 yaşında hayata veda eden Osman Wöber uzun yıllar boyunca Devlet Tiyatrolarında da hem oyuncu hem de yönetici olarak görev yapmıştı.

28-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar