Fashion Tv’nin 2020 Türkiye 1. si Üç Kız Kardeş Dizisinde

Fashion Tv’nin 2020 Türkiye 1. si Üç Kız Kardeş Dizisinde
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisine bir Türkiye 1. Si dahil oldu.

Süreç Film tarafından hazırlıkları süren ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş adlı dizi için çalışmalar çok yönlü olarak devam ediyor. Süreç Film biran önce sete çıkabilmek için oyuncu kadrosunu tamamlamaya çalışırken bir yandan da yapım ekibi dizinin çekileceği mekanlar ve kostüm ve sanat malzemeleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Birkaç güne kadar sete çıkması beklenen dizi için seyirci şimdiden meraklanmaya başladı. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş adlı çok satan romanından televizyona uyarlanan dizi Kanal D için oldukça önem taşıyor. Diziden büyük bir beklenti içinde olan kanal biran önce dizinin sete çıkmasını ve çekimlerin başlamasını bekliyor. Bu arada yapım şirketi de hemen her gün pek çok oyuncuyla görüşerek castı tamamlamaya alışıyor. Şirket dizinin oyuncu kadrosu için son olarak ünlü bir isimle anlaştı. 2020 yılında Fashion Tv’nin düzenlediği yarışmada Türkiye 1. Si seçilen Mert Özcan dizinin kadrosuna katıldı.

Üç Kız Kardeş Dizisi Oyuncu Kadrosu

Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisi yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin hikayesi İclal Aydın’ın kitabı olan Üç Kız Kardeş’ten uyarlanırken yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturacak ve diziyi Betül Yağsağan kaleme alacak. Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Sanem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu ve Hakan Atalay rol alıyor. Diziye son olarak ise genç isimlerden Fashion Tv’nin 2020 Türkiye 1.si seçilen Mert Özcan dahil oldu. Genç ismin dizide Erkan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Mert Özcan Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Erkan karakterini canlandıracak olan Mert Özcan Fashion Tv’nin 2020 yılında düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 1.si olmuştur. Genç isim daha sonra aldığı eğitimlerin ardından oyunculuğa yönelmiştir. Üç Kız Kardeş Fashion Tv’nin 2020 Türkiye 1. Si Met Özcan için ilk iddialı projedir.

01-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar