Ünlü Oyuncu Paris’te Evlendi

Ünlü Oyuncu Paris’te Evlendi
Ünlü ve duayen oyuncu Ali Poyrazoğlu’nun kendi ismini verdiği başarılı oyuncu Eser Ali Yıldırım ve Melis Peker Paris’te dünya evine girdi.

Pek çok ünlü isim zaman zaman yurtdışında evlenirler. Türkiye’nin yurtdışında bunan temsilciliklerinde zaman zaman evlenen ünlülerin fotoğrafları magazin basınında ve sosyal medyada yer alır. Ünlü isimler çoğunlukla gözlerden uzak bir şekilde elenmek için buraları seçerler ve daha sonradan evlendiklerini duyururla. Dizilerin ve özelikle de tiyatro dünyasının ünlü isimlerinden biri olan başarılı oyunculardan Eser Ali Yıldırım’da geçtiğimiz gün Türkiye’nin Paris temsilciliğinde evlenerek dünya evine girdi.  Ünlü oyuncu Eser Ali Yıldırım ile Melis Peker Paris Büyükelçiliğinde kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Ünlü oyuncu Eser Ali Yıldırım ve Melis Peker’in nikah şahitliklerini Serpil Ekin Adeline, Temel Yapıcı ve Sevgi Türker Terlemez yaptı. Ünlü oyuncunun evlendiği Melis Peker’in THY’de hostes olarak çalıştığı öğrenildi.

Seni Seviyorum Hayat Arkadaşım

Ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu’nun yetiştirdiği başarılı oyunculardan biri olan ve yine duayen isim Ali Poyrazoğlu’nun kendi adını verdiği Eser Ali Yıldırım Fransa’nın başkenti Paris’te Türk Büyükelçiliğinde kıyılan nikahla Melis Peker ile hayatını birleştirdi ve dünya evine girdi. Başarılı oyuncu nikahtan sonra sosyal medya hesabından nikah fotoğrafını paylaştı ve evliliğini sevdiklerine duyurdu. Eser Ali Yıldırım, Melis Peker’le evlendiğini sosyal medya hesabından “dünyanın en merhametli, en temiz kalpli, en güzel gülen, en en en sabaha kadar yazabilirim. Kısa kesiyorum. Seni çok seviyorum hayat arkadaşım” ifadeleriyle duyurdu. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ayrıca ünlü ismin evliliği magazin basını ve sosyal medyada geniş yer buldu. Yeni evlenen çiftin Paris’ten sonra bayı için Meksika’ya gidecekleri öğrenildi.

Eser Ali Yıldırım Kimdir?

Paris’te Melis Peker ile hayatını birleştiren ünlü isim Eser Ali Yıldırım 4 Aralık 1982 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen ünlü isim usta oyuncu Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi gören Eser Ali Yıldırım pek çok tiyatro oyununda yer almıştır. Oyuncu aynı zamanda dizilerde ve sinema filmlerinde de rol almıştır. Eser Ali Yıldırım’ın rol aldığı yapımlar arasında

·         İstanbullu Gelin

·         Kalbin Zamanı

·         Ay’ın Karanlık Yüzü

·         Sinema Bir Mucizedir

·         Vesaire Vesaire

·         Artı 18

·         Çakal

Bulunmaktadır.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar