Oyuncu Birgül Ulusoy’dan Ezber Bozan Açıklamalar

Oyuncu Birgül Ulusoy’dan Ezber Bozan Açıklamalar
Şu sıralar El Kızı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Birgül Ulusoy katıldığı bir programda birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Şu sıralar Fox Tv’de ekrana gelen El Kızı adlı dizide rol alan ve bu yapımdan önce Aşk Mantık İntikam adlı yapımda oynayan ünlü oyuncu Birgül Ulusoy bir YouTube kanalında yayınlanan bir programa konuk oldu. Ünlü oyuncu katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir anda magazin dünyasında ve sosyal medyada gündem olan Birgül Ulusoy setlerde yaşadığı ve yaşandığını iddia ettiği olayları anlattı. Birbirinden şoke edici ifadelerle setlerde yaşanılanları anlatan ünlü ismin ifadeleri zaman zaman gündeme gelen yapımcı, oyuncu – oyuncu, yönetmen ilişkilerini ve oyuncuların yapımlarda ne şekilde yer aldıklarını bir kez daha tartışmaya açtı. Ünlü oyuncunun açıklamalarına ise henüz herhangi bir meslektaşından ya da yapımcı ve yapım şirketinden cevap gelmedi. İşte ünlü ismin birbiriden çarpıcı o ifadeleri.

Şoke Edici İfadeler

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan ve şu sıralar da El Kızı adlı yapımla seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Birgül Ulusoy katıldığı bir YouTube kanalında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birgül Ulusoy, Aşk Mantık İntikam adlı yapımdan neden ayrıldığının sorulması üzerine “orada birçok dengeler var. Kimseyi zan altında bırakmamayım. Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vaat ediliyor. Esas kız ve esas oğlanın hikayesi ilerlerken senaristlerin kafası karışıyor ya da yapımcı, O’na yaz, buna yazma şeklinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak benim burada ne işim var diyorsun” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha önce de benzer açıklamaları sosyal medya hesabından paylaşmış ve diziden ayrıldığını duyurmuştu.

Yapımcıyı Boğaz’a Götürmedim

Ünlü oyuncu peş peşe itiraf ve çarpıcı açıklamalarda bulundu ve programı seyredenlerin ağzını açık bıraktı. Özellikle oyuncu – yapımcı ve oyuncu – yönetmen ilişkileri üzerine söyledikleri bir anda gündem oldu. Ünlü oyuncu açıklamasında “Ben yapımcıyı Boğaz’a karides yemeye davet etmediğim için, yönetmene düğününde altın kolye takmadığım için… Böyle ilişkilerin içinden geçiyor bu işler. Belli bir grubun içindeysen oyunculuk yapıyorsun. Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar bir anda sosyal medyada gündem oldu ve oyuncu yapımcı – yönetmen ilişkilerini bir kez daha tartışmaya açtı.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar