Melisa Aslı Pamuk ve Aybüke Pusat aynı projede

Melisa Aslı Pamuk ve Aybüke Pusat aynı projede
Ekranın iki sevilen ismi Melisa Aslı Pamuk ve Aybüke Pusat aynı projede buluştu. Serkay Tütüncü'nün de olduğu yeni dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Ekranın sevilen isimleri aynı projede buluştu. NGM Medya tarafından dijital platform beIN Connect için hazırlanan Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü'nün başrolleri paylaştığı Hayaller ve Hayatlar çekime başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni dizi Hayaller ve Hayatlar kadrosuna dahil olacak oyuncuların seçimleri de devam ediyor. Senaryosu Yelda Eroğlu tarafından yazılan Hayaller ve Hayatlar şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü

Televizyonda yayınlanan dizilerin yanı sıra dijital platformlar için hazırlanan yapımlar da merakla bekleniyor. Yeni diziler için internet aramaları da yapılıyor. Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü hayranları şimdiden yeni dizi Hayaller ve Hayatlar hakkındaki ayrıntıları araştırmaya başladı. NGM imzalı yeni dizi Hayaller ve Hayatlar'ın bir yanda çekim hazırlığı yapılırken diğer yandan oyuncu seçimleri devam ediyor. Başrol oyuncusunda değişiklik yaşayan proje için Melisa Aslı Pamuk'la anlaşma sağlandı. Hayaller ve Hayatlar'da Setenay karakteri için daha önce Leyla Lydia Tuğutlu ile konuşulmuştu. Fakat rolün yeni sahibi güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk oldu.

Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosu

Oyuncu seçimleri devam eden Hayaller ve Hayatlar dizisinde üç başarılı oyuncu dışında anlaşma sağlanan tecrübeli oyuncular da yer alıyor. Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü'yle beraber Özge Özacar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Gürel dizinin kadrosunda olacak. Hayaller ve Hayatlar dizisinde Aybüke Pusat Güneş karakterini, Serkay Tütüncü ise Alaz karakterini canlandıracak. Dicle karakteri, Özge Gürel'e Mehveş karakteri Özge Özaçar'a ve Melike karakteri ise Yeşim Ceren Bozoğlu'na verildi. Hayaller ve Hayatlar'a son olarak katılan Melisa Aslı Pamuk ise Setenay karakteri ile ekrana gelecek. Dört yakın arkadaşın hayat hikayesinin anlatılacağı Hayaller ve Hayatlar da yönetmen koltuğuna oturan isim ise Altan Dönmez oldu. Titiz bir hazırlık süreci yürüten Hayaller ve Hayatlar ekibinin 25 Aralık'ta sete çıkması planlanıyor.

26-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar