Ünlü Oyuncu Seda Bakan Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Oyuncu Seda Bakan Koronavirüse Yakalandı!
Mucize Doktor’un güzel Doktoru Ferda karakterini canlandıran oyuncu Seda Bakan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak koronavirüse yakalandığını duyurdu!

Tüm dünyayı ve yanında da ülkemizi adeta esir alan ve her geçen gün daha da fazla etkinliğini artıran ve yaşanan her gün yüz binlerce kişinin hasta olmasına ve binlercesinin de ölmesine sebep olan koronavirüs sebebiyle bir ünlü isim daha hasta olduğunu sosyal medya üzerinden virüsü kaptığını açıkladı. Halen ekranların en çok seyredilen dizilerinden biri olan ve Perşembe akşamları Fox Tv’de yayınlanan Mucize Doktor’da rol alan ünlü oyuncu Seda Bakan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak koronavirüse yakalandığını açıkladı. Oyuncu Seda Bakan “grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz şükürler olsun iyi” ifadelerini kullandı. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve kendini karantinaya aldığı öğrenildi.

Seda Bakan Koronavirüse Yakalandı!

Ülkemizde son zanlarda yükselişe geçen ve her gün binlerce kişinin yakalandığı ve yüzden fazlasının da hayatını kaybettiği koronavirüse bir ünlü isim daha yakalandı. Halen ekranların en çok seyredilen yapımlarından biri olan Mucize Doktor’da Doktor Ferda’yı canlandıran ünlü oyuncu Seda Bakan’da koronavirüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan ünlü ve başarılı oyuncu “geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz covid test sonucum pozitif çıktı. Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun. İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca “doktorumuz tek korunma yolu maske dedi. Maskelerinizi çıkarmayın” uyarısında da bulundu.

Koronavirüs Dizi Oyuncularını Vuruyor!

Koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz seneyi büyük bir kayıpla kapatan dizi dünyası bu sezonda sık sık koronavirüs sebebiyle zor anlar yaşamaya başladı. Özellikle son haftalarda pek çok dizide çalışanlar ve oyuncuların test sonucu pozitif çıktı. Son olarak güzel oyuncu Seda Bakan’ın yanı sıra Alina Boz, Kubilay Aka, Timuçin Esen, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Bedir Bedir, Elçin Afacan, İpek Filiz yağcı, Deniz can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ve Berfin Nilsu Aktaş’ta koronavirüse yakalandı. Ayrıca pek çok set çalışanı da koronavirüse yakalandı. Zor zamanlar geçiren setler koronavirüse karşı tedbirlerini her geçen gün daha da fazla artırıyorlar.

22-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar