21 Kasım Cumartesi Reyting Sonuçları

21 Kasım Cumartesi Reyting Sonuçları
Kuzey Yıldızı, Sen Çal Kapımı, Gönül Dağı ve Bir Annenin Günahı dizilerinin yayınlandı 21 Kasım Cumartesi reyting sonuçları belli oldu.

21 Kasım Cumartesi reyting sonuçları Televizyon İzleme ve Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı.

TRT 1, Kanal D, Show TV ve Fox TV'de dört dizi yeni bölümüyle ekrana gelirken diğer popüler kanallarda yarışma programları veya film yayınlandı. Dünün reytinglerini açıklamadan önce dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı kısaca göz atalım. İşte cumartesi dizileri ve programları...

21 KASIM CUMARTESİ REYTİNGLERDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI

Dün ekrana gelen ve reytinglerde alacağı sonuç merak edilen iki dizi bulunuyor. Biri 'Kanal D'de ilk bölümüyle yayınlanan 'Bir Annenin Günahı' diğeri ise yeni yayın gününde ekrana gelen 'Sen Çal Kapımı' dizisi.

TRT 1 ekranında izleyiciyi 'Gönül Dağı' dizisinin yeni bölümü karşıladı. Show TV'de ise 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisi' 40. yeni bölümüyle ekrana gelen dizi oldu.

Atv'de 'Kim Milyoner Olmak İster', Star TV'de 'İbo Show' ve tv8'de ise 'MasterChef Türkiye' yayınlandı.

Reytinglerde hangi dizi ve program ne kadar izlenme elde etti? Günü hangi sırada tamamladılar? İşte dünün reytingleri!

22 KASIM 2020 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

Total'de günü birinci sırada tamamlayan dizi 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' oldu. TRT dizisi 'Gönül Dağı' üçüncü, 'MasterChef Türkiye' dördüncü, 'İbo Show' yedinci ve 'Sen Çal Kapımı' sekizinci sırada kendilerine yer bulurken Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı' total kategorisinde ilk 10'a giremedi.

AB'de ise birinci sırayı 'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu' programı aldı. Kritik bir diskalifiyenin yaşandığı 'MasterChef Türkiye' ikinci, 'Gönül Dağı' üçüncü, 'İbo Show' dördüncü ve 'Kuzey Yıldızı ilk Aşk' beşinci sırada yer aldı. Total'de ilk 10'a giremeyerek beklentilerin altında kalan 'Bir Annenin Günahı' AB kategorisinde günü onuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

22-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar