Demet Akalın İle Deniz Seki Fena Kapıştı!

Demet Akalın İle Deniz Seki Fena Kapıştı!
Ünlü isimler Deniz Seki ile Demet Akalın sosyal medya ve televizyon programı üzerinden sert bir tartışmaya girdiler. İşte haberin detayları!

Bugün yaşanılan bir olay adeta sosyal medyaya ve magazin basınında bomba etkisi yarattı. Ünlü isimler deniz seki ve Demet Akalın birbirine girdi. Olay bugün sosyal medya ve televizyon programı üzerinden yaşandı. İki iyi arkadaş, dost deniz seki ile Demet akalın milyonlarca gözler önünde birbirine sert sözlerle yüklendi ve tartışarak kavga ettiler. Ünlü şarkıcı Deniz Seki arasının iyi olmadığı şarkıcı Çağla’yı programına davet eden Demet Akalın ve Alişan’a rest çekti. Deniz seki’nin kendisine sert eleştiri yöneltmesi üzerine Demet Akalın ise sunduğu televizyon programında canlı yayında deniz seki’ye sert sözlerle yüklendi. İkili arasında yaşananlara tüm ülke şahit olurken olay sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.

Sert Şekilde Tartıştılar!

Ünlü isimler deniz Seki ile Demet Akalın birbirine sert sözlerle yüklendiler ve arkadaşlıklarını adeta tehlikeye attılar. Alişan ve Demet Akalın’ın sunduğu Sabah Sabah programına şarkıcı Çağla’nın konuk olarak alınmasına sinirlenen Deniz seki arkadaşı demet Akalın’a sert şekilde yüklendi. Geçtiğimiz günlerde İbo Show Programında Nereden Bileceksiniz adlı şarkıyı seslendiren Deniz seki’nin detone olduğunu iddia eden Çağla ile deniz Seki arasında tartışma yaşanmış ve ikili detone olayı sebebiyle birbirini sert şekilde eleştirmişti. Bu olayın üzerine Çağla’nın Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu Sabah Sabah programına konuk olarak alınması demet Akalın’ın yakın arkadaşı deniz Seki’yi sinirlendirdi. Deniz seki programa konuk olarak alınan Çağla için demet Akalın’a “senin dostlun bu kadar mı” diyerek hem demet Akalın’ı hem de Alişan’ı sosyal medya hesaplarından engelledi.

Demet Akalın’dan Sert Sözler!

Yaşanan bu olaylar üzerine Demet Akalın sunucusu olduğu Sabah Sabah programında Deniz seki’ye sert bir şekilde yüklendi. Programda sinirlerine hakim olamayan demet Akalın arkadaşı deniz seki’ye “Ben senin yanına hapishaneye geldim, savcılığa gittim ve mahkemelerde aylarca uğraştım biliyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel hayatımla da alakalı. Annem ağladı ayrı, ben ağladım ayrı. Dostluk falan bunları geçiniz, ben anlamıyorum ki seni.Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya iki haftadır gelecekti zaten kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar asabım bozuldu ki. Dostluğunuz bu kadar mı neden çağırıyorsunuz ı kızı diyorsun bana. Sen neredeydin? Ben boşandım, bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca ve Suat Ateşdağlı vardı. Sesim titriyor sinirden, daha fazla konuşamayacağım” ifadelerini kullandı. Bu arada söze giren programın bir diğer sunucusu Alişan’da “Deniz Seki beni de engellemiş, biz magazin programı değiliz ki birini çağırıp, diğeri hakkında konuşturalım diye düşünmüyoruz ki” ifadelerini kullandı.

 

22-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar