Ünlü Oyuncu Seksenler Dizisinde

Ünlü Oyuncu Seksenler Dizisinde
TRT 1 Ekranlarında yayınlanan ve seyircinin büyük ilgisini çeken dönem dizisi Seksenler'in kadrosuna usta oyuncu Reha Özcan dahil oldu.

Son olarak Mucize Doktor Dizisinde Doktor Adil karakteriyle er alan ve seyirci tarafından çok sevilen ünlü oyuncu Reha Özcan’ın eni projesi belli oldu. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve halen TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı ve usa oyuncu Reha Özcan dizide rol alacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu açıkladı. Son olarak Seksenler dizisinde rol alan usa oyuncu Rasim Öztekin geçimiz a kalp krizi sebebiyle hayata veda emiş ve dizide bük bir boşluk doğmuştu. Mint Yapım tarafından hazırlanan ve Birol Güven’in yapımcılığını yapığı Seksenler dizinin oyuncu kadrosunda pek çok isim er alıyor. Bunlar arasında Özlem Türkad, Ayşe Tolga, Şoray Uzun, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Berat Yenilmez, Hakan Bulut ve Necmi Yapıcı ilk akla gelenler. Dizinin kadrosuna usa oyuncu Reha Özcan’ın da dahil olmasıyla yeni dönemde Seksenler yep yeni hikayeleriyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Bu Yıllar Hayatımda Önemli Bir Yer Kaplıyor

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Mucize Doktor dizisinde rol alan Reha Özcan diziden vurularak ayrılmış ve bu ayrılık seyirciyi derinden üzmüştü. Birol Güven’in teklifine eve diyen ve Seksenler kadrosuna katılan Reha Özcan duygularını paylaşırken “1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir er kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler Dizisine katıldığım için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı. Anı şekilde dizinin yapımcısı Birol Güven de yaptığı açıklamada “çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler’e Reha Özcan gibi usa bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır” ifadelerini kullandı. Yeni sezonda dizide rol alacak olan Reha Özcan’ın dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği ise henüz öğrenilemedi.

Reha Özcan Kimdir?

Seksenler Dizisi kadrosuna dahil olan Usta oyuncu Reha Özcan 5 Temmuz 1065 yılında Bingöl’de dünyaya gelmiştir. İlk ora ve lise eğimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanalar Fakültesinden mezun olmuştur. Şu ana kadar onlarca projede er alan usta oruncu reha Özcan son olarak Mucize Doktor dizisinde Doktor Adil karakterini canlandırmıştır. Reha Özcan’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Mucize Doktor

·         Bizim Hikaye

·         Adede

·         Poyraz Karayel

·         Adı Efsane

·         Yaşamak Güzel Şey

·         İstanbul Kırmızısı

·         Unutursam Fısılda

·         Buna Değer

·         Karadayı

·         Fatih

22-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar