Yasak Elma’da Hangi Başrol Oyuncusu Ölüyor?

Yasak Elma’da Hangi Başrol Oyuncusu Ölüyor?
Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma’nın 113. Bölümde final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Dizinin 108. Bölümünde ise bir oyuncu ölüyor.

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve üç sezondur seyirciyi ekrana bağlayan Yasak Elma ile ilgili haberler ve iddialar bitmiyor. Daha önce dördüncü sezon için onay aldığı iddia edilen ve yakında sezon finali yapacağı belirtilen dizi için şimdi de final yapacağı söylentileri çıkmış durumda. Her hafta pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan dizi özerlikle bu sezon başında belirgin bir reyting düşüşü yaşamış ancak daha sonra yapına sert müdahalelerle dizinin reytinginde yeniden yükselme görülmüştü. Son bölümlerde Pazartesi akşamlarının en çok izlenen ilk beş yapımı arasına girmeyi başaran dizi için çıkan final haberleri ne kadar doğru bilinmez ama söylentilerde artık seyircinin kafasını iyice karıştırmış durumda. Her bölümü entrika, olay ve mücadele ile geçen dizide şu ana kadar değişmeyen karakterlerden Yıldız, ender ve Şahika arasındaki entrika ise her bölüm hız kesmeden devam ediyor.

Kim Ölüyor?

Yasak elma Fox Tv ekranlar9nda pazartesilere damga vurmaya devam ederken dizinin 113. Bölümde final yapacağı söylentileri seyircileri endişelendirmeye başladı. Özellikle kadın seyircileri ekrana bağlayan yasak elma pazartesi akşamı 108. Bölümüyle ekrana gelecek ve yine seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Yayınlanan fragmanda ise dizide büyük bir kırılma yaşanacağı açıkça görülüyor. Bir davette olan dizinin bütün karakterleri eğlenirken daveti basan silahlı bir kadın etrafa ateş etmeye başlıyor. Hereksin şok içinde kaldığı olay sonrası ise ambulans isteniyor. İsteme sırasında söylenen sözler ise dizi seyircisini adeta şok etmiş durumda. Bir ölü bir yaralımız var denilerek ambulans çağırılırken ölen kilinin Şahika ya da Ender olduğu iddia ediliyor. Yine yaralının da bu iki kişiden biri olduğu kuvvetle muhtemel görünüyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu

Yasak Elma’nın yayınlanan son bölümünde ise Ender ve Şahika arasındaki gerilim ve taht mücadelesi devam etti ve Hasan Ali’yi kaybeden Şahika Ender’in Hasan Ali’yi elde etme çabaları karşısında türlü planlar içine girdi. Bu arada geri dönen Kaya ile ender arasında da yine bir gerilim yaşanırken Yıldız’ın sürprizi ise seyirciyi şok etti.

22-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar