Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler’in 46 yaşındaki annesi hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler’in 46 yaşındaki annesi hayatını kaybetti
Sude Zülal Güler sosyal medya paylaşımında "Şimdi çok güzel bir yerdesin, seni güzel Allah’ıma emanet ettik, cennetinde huzur bul annem" diyerek annesine veda etti.

Sude Zülal Güler kimdir? Güler hangi dizilerdeki rolleriyle tanındı? Annesi Aylin Güler kaç yaşındaydı? Sude Zülal Güler’in annesinin rahatsızlığı ne idi?Ünlü oyuncu annesinin vefatını nasıl duyurdu? Sosyal medya paylaşımında neler söyledi? Aylin Güler’in cenazesine hangi ünlü isimler katıldı? Aylin Güler’in cenaze namazı nerede kılındı ve hangi kabristana defnedildi? Sude Zülal Güler ve merhume annesi Aylin Güler ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar….

Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler’in 46 yaşındaki annesi hayatını kaybetti

Kazara Aşk ve Çınar dizilerinde gösterdiği performansla tanınan genç oyuncu Sude Zülal Güler’in annesi Aylin Güler 46 yaşında kanser nedeniyle vefat etti 1977 doğumlu olan Aylin Güler meme kanserinden sonra yeniden yakalandığı yumuşak doku ve kemik kanseri sebebiyle tedavi gördüğü açıklandı. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran genç oyuncu "Ben bugün canımı, canımın en içini, melek annemi kaybettim" ifadelerini kullandı. Oyuncunun instagramdan yaptığı acılı paylaşımına takipçilerinden ve ünlü isimlerden başsağlığı ve taziye mesajları geldi.

Cennetinde huzur bul annem

Sude Zülal Güler sosyal medya hesabından yaptığı bir sonraki mesajında "Benim bebeğim, benim güzel kalplim, benim güzel annem, en iyi arkadaşım, sana nasıl veda edilir bilmiyorum ama bunun bir veda olmadığını da biliyorum, sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki, dünyanın en iyi annesi… Seni çok seviyorum, en çok da senin için her şeyin çok güzel olacağına söz veriyorum. Şimdi çok güzel bir yerdesin, seni güzel Allah’ıma emanet ettik, cennetinde huzur bul annem" diyerek annesini genç yaşta kaybetmenin acısını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu arkadaşları genç oyuncuyu acılı gününde yalnız bırakmadı

Ünlü oyuncu annesinin cenazesinin İstanbul Yeniköy Yeni Cami’de kılınacak ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy aile kabristanına defnedileceğini duyurdu.Genç oyuncuyu bu acılı gününde Emre Bulut, Can Bartu Arslan, Serra Pirinç, Özgür Foster ve daha birçok oyuncu arkadaşı yalnız bırakmadı. Uzun süre arkadaşlık yaptığı Emre Bey’de sanatçıyı yalnız bırakmayan isimler arasındaydı. Sude Zülal Güler’in acısını payşlaşan eski arkadaşı ve cenazeye katılanlar ünlü oyuncuya taziyelerini bildirerek teselliye çalıştılar.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar