Ünlülerin bayram mesajları

Ünlülerin bayram mesajları
Hülya Koçyiğit:" Çok buruk, çok büyük acılar yaşadık yakın zamanda ama biz büyük bir ülkeyiz, çok güçlü bir milletiz. Yaralarımızı hep beraber saracağız, buna inanıyorum."

2023 Ramazan Bayramı deprem dolayısıyla buruk geçiyor.Şatafatlı eğlenceler yok, sessiz sakin bayramlaşmalar sakince devam ediyor ülkenin dört bir yanında. Ünlü isimler de bayram mesajlarıyla müslüman aleminin ve Türk Milletinin bayramını tebrik etmeyi unutmadıkar.

Ünlülerin bayram mesajları

TEOMAN:”Pazar günleri, Sahaflar’ın orda, Beyazıt’ta sokak pazarları kuruluyor, oralarda Sinema makinelerini seyredip, para biriktiriyorum; bayram harçlıklarımı, amcalarımın verdiği harçlıkları. Sonunda annemle gidiyoruz Beyazıt’a, küçücük, çok hafif, kırmızı, gri plastik bir sinema makinem var artık. Evde takılıyor hâlâ makinem. Hiçbir ise yaramıyor. Sürekli yağlarını siliyorum dişlilerin, hâlâ parlak parlak her yeri makinenin, arınmıyor yağ bir türlü. Şarlo gözüküyor ama iki saniye hareket edip duruyor. Mutsuzluktan öleceğim! Tekrar bir para biriktirme olayına giriyorum, önümde uzun bir zaman var sinema makinesine sahip olabilmem için.”

Çok büyük acılar yaşadık

HÜLYA KOÇYİĞİT:”Bu bayram diğer bayramlara nazaran çok farklı... Çok buruk, çok büyük acılar yaşadık yakın zamanda ama biz büyük bir ülkeyiz, çok güçlü bir milletiz. Yaralarımızı hep beraber saracağız, buna inanıyorum. Bu mübarek bayramın tüm müslüman alemine olduğu gibi benim ülkeme de huzur, bereket, sağlık getirmesini bütün kalbimle diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

EROL EVGİN:”Merhaba sevgili dostlar. Bayramlar; milletçe kucaklaştığımız, dargınlıkları, kırgınlıkları unuttuğumuz güzel ve mübarek günlerdir. Bu Ramazan Bayramı'nın da milletimize huzur getirmesini bekliyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

YILMAZ ERDOĞAN:”Şeker tadında nice bayramlara... İyi bayramlar.”

BAHAR ÖZTAN:”Bu zor zamanlarda çok büyük acılar yaşayan halkımıza bayram; sevgi, sabır, güç, dayanışma ve umut olsun. Ahlaka, adalete, bilime inanarak ülkemize, milletimize; huzur, sağlık, mutluluk ve hoşgörü gelmesini dilerim. Bayramınız kutlu olsun. “

Bu bayram içimiz buruk

DEMET AKBAĞ:”Bu bayram içimiz buruk, kaybımız büyük. Şubat ayında yaşanan felaketin acısı hâlâ taze. Umutların yeşereceği nice bayramlara... “

CEM YILMAZ:”Tüm sevdiklerime, sevenlerime iyi bayramlar dilerim. Nice güzel günleriniz olsun.”

ATA DEMİRER :”İyi bayramlar diliyorum.”

ENGİN ALTAN DÜZYATAN:”Herkese sevdikleriyle, mutlu sağlıklı nice bayramlar...”

ÖZGE GÜREL:”Sarılarak, hem hâlâ sarılabildiklerimize hem de eksilenlerimize... İyi bayramlar.”

KENAN DOĞULU:”Dostluğu, sevgiyi, geleceği, hüznümüzü, acımızı, umudumuzu paylaştığımız bir bayram... Mutlu bayramlar.”

DEMET ÖZDEMİR:”Pasaport fotoğrafım... Sağlıklı, mutlu, bayramlar. Hep çocuk kalmak dileğiyle...”

URAZ KAYGILAROĞLU:”İyi bayramlar.”

BURCU ESMERSOY:”Mutlu bayramlar. Huzurlu, keyifli, sevdiklerinizle birlikte, hep dilediğiniz gibi geçsin.”

TÜRKAN ŞORAY:”Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

22-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar