Ünlü Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın Mutlu Günü

Ünlü Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın Mutlu Günü
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman bugün kız kardeşi Nil Sayışman’ı evlendirdi. Ünlü oyuncu kardeşinin düğününe eşi Almeda Abazi ile birlikte katıldı.

Magazin basını ve sosyal medyada bugün mutlu bir haber okuyuculara ulaştırıldı. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın kız kardeşi Nil Sayışman bir süredir aşk yaşadığı Emre Hançer ile sonunda nikah masasına oturdu ve çift yapılan düğünün ardından dünya evine girdi. Uzun süredir aşk yaşayan çift en sonunda evlenmek için karar almışlardı. Sonunda nikahın tarihide belirlenmiş ve çift evlilik için gün saymaya başlamıştı. Ve o gün geldi ve ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın kız kardeşi Nil Sayışman sevdiği kişiyle bir ömür yaşamak için imzayı attı. Çiftin nikahı ve düğünü oldukça görkemli geçerken nikah ve düğün Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi. Düğüne iki tarafın da ailesi ve sevenleri tam kadro katılırken ünlü oyuncu Tolgana Sayışman’da kız kardeşinin düğününe eşi Almeda Abazi ile birlikte katıldı.

Ünü Oyuncu Kız Kardeşini Evlendirdi

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından biri olan ve son olarak yapımcılığa da başlayan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın kız kardeşi Nil Sayışman bugün dünya evine girdi. Sait Halim Paşa yalısında gerçekleşen görkemli bir düğünle evlenen Nil Sayışman ile aşk yaşadığı Emre Hançer’in mutlulukları gözlerden kaçmazken çiftin mutluluğuna aileleriyle birlikte davetlilerde ortak oldu. Tolgahan Sayışman düğüne eşi Almeda Abazi ile katılırken kız kardeşiyle çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafın altına yazdığı paylaşımda “sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu günde yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu mutlu ve heyecan dolu geçsin. Sevginizin hep ilk an ki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle” ifadelerini kullandı. Tolgahan sayışman’ın kız kardeşi Nil Sayışman’ın giydiği gelinlik oldukça beğenilirken çiftin düğününe ilişkin fotoğraflar sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Görkemli Düğün

Tolgahan Sayışman’ın kız kardeşi Nil Sayışman ile sevgilisi Emre Hançer’in düğünü çiftin aileleri, sevenleri ve davetlilerin katıldığı bir törenle ünlü Sait Halim Paşa yalısında yapıldı. Oldukça görkemli geçen düğünde gelin ve damadın mutluluklarını tüm davetliler paylaştı. Tolgahan Sayışman’ın sevenleri de ünlü oyuncuyu tebrik yağmuruna tuttu. Bizde çifte bir ömür boyu mutluluklar ve saadet dileriz.

21-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar