Alişan hangi kanalla anlaşma yaptı?

Alişan hangi kanalla anlaşma yaptı?
Alişan yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatıyla sarsılan Alişan uzun bir aradan sonra yeniden ekranda olacak. Alişan hangi kanalla anlaşma yaptı?

Ünlü şarkıcı Alişan uzun süre ara verdiği çalışmalarına yeniden başlıyor. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavirüs salgınına yakalanması ve sonrasında vefat etmesi Alişan ve ailesini derinden sarsmıştı. Bir süre sahneye çıkmayan Alişan ertelediği konserlerini yapmaya başladı. Öte yandan ekranda da varlığına alışılan Alişan yeniden seyirciyle buluşacak. Demet Akalın'la geçen sezon yaptığı sabah programı biten Alişan TRT1'de yayınlanan program için anlaşma yaptı. Temizmagazin'in haberine göre Alişan TRT'de uzun süredir yayınlanan 'İyi Fikir' programını sunacak. Alişan Star Tv'de yaptığı sabah programları ile seyirciyle buluşuyordu. Yeni yayın döneminde Alişan İyi Fikir'le ekranda olacak.

Alişan TRT ile anlaştı

Alişan ve ailesi son zamanlarda oldukça acı günler yaşadı. Alişan önce kardeşini, 8 gün sonra da kuzenini toprağa verdi. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi ve çocuklarına da sahip çıkan Alişan onları kendi çocukların ayırt etmeyeceğini her fırsatta dile getiriyor. Kardeşinin vefatından sonra ekranda ve sahnede olmaya Alişan konserlerine başlamıştı. Sabah programları yapan Alişan'ın ekranda olup olmayacağı da merak ediliyordu. Alişan'ın TRT1'de yayınlanan İyi Fikir programını sunacağı haberi ise sevenlerini heyecanlandırdı. Normal hayatına dönmeye çalışan Alişan'ın İyi Fikir programına ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor. İyi Fikir programı birçok farklı isim tarafından sunulmuştu. Sevilen sabah prograı hafta içi her gün yayınlanıyor.

Buse Varol Monaco'ya gitti

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken çiftler arasında. Ünlü çiftin çocukları ve aile yaşamları sık sık magazin gündemine konu oluyor. Son olarak Buse Varol'un yurt dışından yaptığı paylaşımlar dikkatlerden kaçmadı. Yaşadıkları acıların etkisi atmaya çalışan ünlü çift bir yandan da iş hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Monaco'ya giden Buse Varol eşi ve çocuklarından kısa süreliğine de olsa ayrı kaldı. Buse Varol'un Monaco gezisi iş seyahati olarak yorumlandı. Alişan'ın yakında TRT ekranında olacağı haberi de ünlü çift hakkındaki son haberler arasında.

21-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar