Ünlü Oyuncu ve Senarist Gülse Birsel de Disney Plus’ta!

Ünlü Oyuncu ve Senarist Gülse Birsel de Disney Plus’ta!
14 Haziran’da Türkiye Pazarına girecek olan ve şimdiden büyük merakla beklenen Disney Plus ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel’le de anlaşma imzaladı.

Artık yayına başlamak için günler saymaya başlayan ve oldukça iddialı bir giriş için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Disney Plus Türkiye Pazarı için çalışmalarını devam ettiriyor. Yayına girmek için gün sayan dijital platform orijinal yapımlarını bir bir tanıtıyor. Atatürk, Ru, Organize İşler ve bunun gibi pek çok yapımın yakında seyirciyle buluşacağı Disney Plus aynı zamanda birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalara da devam ediyor. Daha çok oyuncu ve yazarlarla yapılan bu anlaşmalar Disney Plus’ı merakla bekleyeneler nazarında daha da cazip ve ilginç bir hale getirmeye başladı. Adeta Türkiye’nin en ünlü isimlerini bir araya getiren ve bunlarla yoluna devam edecek olan Disney Plus son olarak yine ünlü bir isim olan Gülse Birsel’le de anlaşma imzaladı. Oyuncu ve yazar olan Gülse Birsel’in anlaşmaya vardığı dijital yayın platformu Disney Plus için üreteceği içerikler merakla beklenmeye başlandı.

Gülse Birsel Disney Plus’ta

Türkiye’nin oyuncu ve senaristlerinin en ünlüleriyle anlaşmaya varan ve kadrosuna katarak içerik hazırlıklarına başlayan Disney Plus 14 Haziran’da ilk yapımıyla seyirciyle buluşacak. Şu sıralar tanıtım çalışmalarına devam eden platform aynı zamanda ünlü isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Son olarak birçok projede imzası bulunan ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel’le de anlaşmaya vardı. Gelen bilgilere göre Disney Plus için Gülse Birsel 2 film ve 3 sezon sürecek bir dizi hazırlayacak. Şu ana kadar Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir, Hande Erçel, Engin Akyürek, Aslı Enver, Eda Ece, Pınar Deniz, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Tarkan ve Varol Yaşaroğlu gibi ünlü isimlerle anlaşmaya varan ve bu isimler üzerine projeler geliştiren Disney Plus yakında orijinal içeriklerle seyirci karşısına çıkacak.

Yıllık 279,90 TL

Öbür taraftan hazırlıklarında sona gelen ve yapım şirketleriyle içerik konusunda çalışmalarına devam eden Disney Plus yayına başlamadan önce seyirci ön talep toplamaya başladı. Bunun için bir fiyat belirleyen dijital yayın platformu kısa bir süre için fiyatını yıllık 279,90 TL olarak belirledi. Türkiye pazarına güçlü girmek ve rakiplerinin önüne geçmek isteyen Disney Plus’ın önümüzdeki günlerde yeni isimlerle de anlaşmaya varması bekleniyor.

29-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar