Kanal D Ekranlarında Yayınlanacak Seversin Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D Ekranlarında Yayınlanacak Seversin Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve bayram sonrası seyirciyle buluşması beklenen Seversin dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yaz sezonu dizileri yayına girmeye başladı. İlk olarak Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Gülümse kaderine adlı diziyi yakında diğer diziler takip etmeye başlayacak. Daha çok bayram sonrası için planlama yapan kanallar arasında yer alan Kanal D’de yeni yazlık dizisi Seversin için geçtiğimiz hafta çekimlere başlamıştı. Kanal D İç Yapımlar bünyesinde hazırlanan ve başrolünde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Seyircinin merak ettiği dizilerin başında gelen ve daha şimdiden büyük umutlar vadeden dizinin yayınlanan fragmanı oldukça eğlenceli bir atmosferde geçerken fragman seyirci tarafından oldukça beğenildi. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin çekimleri devam ediyor.

İlk Fragman Geldi

Kanal D İç Yapımlar Ekibi tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Seversin adlı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin hikayesi gereği bir yazlık dizi çekmek için sete çıkan bir ekibin ve oyuncuların hikayesini anlatan dizinin yayınlanan ilk fragmanı oldukça beğenildi. Tam bir yaz sezonu dizisi olarak görülen Seversin’in kadrosunda İlayda Alişan ve Burak Yörük başrolü paylaşırken dizinin diğer oyuncuları arasında, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın ve Yağmur Gurur yer alıyor. Dizi Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli yer alıyor.

Seversin Dizisi Konusu

İlk tanıtımıyla seyirci karşısına çıkan ve merakla beklenen yaz sezonu dizilerinden biri olan kanal D ekranlarında yayınlanacak Seversin Dizisi yaz sezonuna uygun bir konuyla ekrana gelecek. Daha bir fresh yapım olarak görülen dizi romantik komedi türünde ele alınıyor. Dizide Tolga (Burak Yörük) şöhretinin zirvesinde ancak tatminsiz ve hercai bir oyuncudur. Asya (İlayda Alişan) ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve bir AVM’de tezgahtar olarak çalışan biridir. Tolga ve Asya’nın yolları tesadüfen kesince olanlar olur ve birbirine gece ve gündüz kadar ters olan bu iki kişi bir arada yaşamak zorunda kalırlar. Asya hiçte meraklısı olmadığı dizi ve set dünyasında bulur kendini Tolga ise Asya’yı hafife almanın bedelini ödemeye başlar ve kendisinde inanılmaz değişimler olur.

29-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar