Ünlü Oyuncu Venedik'te Ödül Aldı

Ünlü Oyuncu Venedik'te Ödül Aldı
Bu sene 79’ncusu gerçekleştirilen Venedik Film Festivali’nde ünlü oyuncu Can Yaman’a En İyi Uluslararası Aktör ödülü verildi.

Bu sene gerçekleştirilen ve 79.’su düzenlenen Venedik Film Festivali görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Pek çok filmin gösteriminin gerçekleştirildiği festivalde ayrıca ödül törenleri de gerçekleştirildi. Festivale onur konuğu olarak katılan ve kırmızı halıda yürüyen ünlü ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in bu başarısının yanı sıra bir Türk oyuncu daha büyük bir ödüle layık görüldü. Son zamanlarda İtalya’da yaşayan ve buradaki seyircilerin büyük beğenisiyle karşılaşan ve İtalya’da televizyon programlarına katılan, dizilerde rol alan ünlü isim Can Yaman’a da En İyi Uluslararası Aktör ödülü verildi. 79’uncusu gerçekleştirilen Venedik Film Festivali’nde Can Yaman’a verilen bu ödül hem Türkiye ve hem de İtalya’da gündem oldu.

Can Yaman’a Büyük Ödül

Oyunculuk kariyerini İtalya’da sürdüren ve bu ülkede sinema filmi, dizi ve televizyon programları yapan ünlü oyuncu Can Yaman bu sene 79.’su düzenlenen Venedik Film Festivali’nde dağıtılan ödüllerden birinin sahibi oldu. 32 yaşındaki ünlü oyuncuya festivalde En İyi Uluslararası Aktör ödülü verildi. Ödül töreninde oldukça mutlu olan Can Yaman törene Viola Come Il More adlı dizide başrolü paylaştığı Francessa Chillemi ile birlikte katıldı. Törende büyük ilgiyle karşılanan Can Yaman’ın aldığı ödül hem Türkiye’de hem de İtalya’da gündem oldu. İtalya’da da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can yaman şu sıralar yeni dizisi El Turco için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Dizisi İçin Macaristan’a Gidecek

Bu arada İtalya’da çektiği ve 30 Eylül’de yayın hayatına başlayacak olan Viola Come Il More adlı dizisinin çekimlerini tamamlayan can yaman çekimleri Macaristan’da gerçekleştirilecek El Turco adlı dizi için hazırlıklarını sürdürüyor. 32 yaşındaki ünlü oyuncunun başrolünde yer alacağı dizi Disney Plus’ta yayınlanacak. Öbür taraftan ünlü oyuncu magazin basını ve sosyal medyada da geniş şekilde yer almaya devam ediyor. Özellikle aşklarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Can Yaman’ın birlikte olduğu son sevgilisiyle ilgili haberler hemen her gün magazin basınında ve sosyal medyada yer alıyor. Şu sıralar son dizisinde birlikte rol aldığı Francessa Chillemi ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde bu aşkı doğrulayan Can yaman mutluluğunu her yerde ve her fırsatta dile getiriyor.  

06-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar