Kardeşlerim Dizisinin Kadrosuna Yeni Bir Oyuncu Katıldı

Kardeşlerim Dizisinin Kadrosuna Yeni Bir Oyuncu Katıldı
Atv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan sevilen dizi Kardeşlerim’e yeni bir oyuncu katılıyor. Evrim Doğan diziye Gönül olarak giriyor.

Televizyon kanallarında yayınlanan başarılı dizilerden biri de Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi. Dizi cumartesi akşamları ekrana geliyor ve büyük bir seyirci kitlesi tarafından takip ediliyor. Dram türünde ele alınan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. NGM yapım tarafından hazırlanan dizide Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu yazgı Coşkun, Aylin Akpınar ve Gözde Türker gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin oldukça heyecan veren hikayesine zaman zaman yeni oyuncu katılımları oluyor. Bu oyunculardan biri de başarılı oyuncu Evrim Doğan oldu. Evrim Doğan’ın dizide Gönül karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Evrim Doğan Kardeşlerim Dizisinde

NGM Yapım tarafından Atv için hazırlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen dram türündeki Kardeşlerim dizisi her bölümde seyirciyi ekrana bağlıyor. Serkan Birinci tarafından rejisi yapılan ve Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dizinin kadrosuna önümüzdeki bölümlerden itibaren başarılı oyuncu Evrim Doğan’ın katılacağı öğrenildi. Celil Nalçakan, Halit Özgür sarı, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu’nun başrolünü paylaştığı dizide Evrim Doğan’ın Gönül karakterine hayat vereceği öğrenildi. Gönül’ün dizide bir esnaf lokantası işletecek ve dizinin ana karakterlerinden Şengül ile Orahan’ın arasında ciddi bir krize neden olacak. İkili arasında gerginlik oluşmasına sebep olacak Gönül ile Şengül arasında çok ciddi bir kavga çıkacak ve bu diziye yeni bir gerilim katacak. Dizide Gönül (Evrim Doğan) ile Şengül’ün (Fadik Sevin Atasoy) savaşı seyirciye ayrı bir hikaye ve seyir zevki yaşatacak.

Evrim Doğan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve başarılı işlere imza atan Evrim Doğan 5 Eylül 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümünden mezun olan Evrim Doğan bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncu ilk olarak Cennet Mahallesi ile setlerde yer almaya başlamıştır. Evrim Doğan bugüne kadar, Kardeş Çocukları, Bartu Ben, Aşk Bu mu, Kadın, Bizim Hikaye, Gülümse Yeter, Sevimli Tehlike, Vicdan, Şubat, Dinle Sevgili, Arka Sıradakiler ve Cennet mahallesi adlı yapımlarda rol almıştır.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar