Merve Özbey hamile mi? Ünlü isim müjdeyi verdi

Merve Özbey hamile mi? Ünlü isim müjdeyi verdi
Merve Özbey hamile mi? Ünlü isim müjdeyi verdi. Merve Özbey, paylaştığı kar fotoğrafı ile ikinci kez hamile olduğunun müjdesini verdi.

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl Elif Özüm adını verdiği bebeğini dünyaya getirerek anne olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise ortaya çıkan ikinci kez hamile olduğu iddialarının ardından Merve Özbey'den açıklama ecikmedi. Bir kaç gündür İstanbul ilimizde etkili olan kar yağışının ardından sosyal medyada paylaşılan kar pozlarına Merve Özbey'de dahil oldu. Kızı ve eşi ile birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Merve Özbey, bebek müjdesini verdi. Sosyal medyaya damgasını vuran bu açıklamanın ardından İrem Derici, Demet Akalın, Derya Uluğ, Armağan Çağlayan, Bengü, Burcu Kara, Müjgan Koraltürk ve Çiğdem Batur gibi bir çok isimden ve takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

Merve Özbey hamile mi? Ünlü isim müjdeyi verdi

Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil… Görünmeyeni de bilin isterim… Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif’ime kardeş geliyor… Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. “Anneler olmasa kim kimi severdi” diyen Gülten Akın’dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil kediye, köpeğe, kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür.

Merve Özbey kimdir?

18 Temmuz 1988 yılında dünyaya gelen Merve Özbey, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Muikisi Devlet Konservatuvarı'nda tamamlayan ünlü şarkıcı Merve Özbey, ilk olarak Ebru Gündeş'in vokalistliğini yaparak adım atmıştır. Ardından Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlerin vokalistliğini yapan Merve Özbey, ilk olarak Erdem Kınay ile yürüttüğü 'Duman' şarkısını duyularak ünlenmiştir. Şarkı büyük bir kitleye ulaşmış, şarkıcı ise solo albüm yapmaya karar vermiştir. 'Yaş Hikayesi' adlı ilk albümünü piyasaya süren Merve Özbey, Türkiye resmi listesi'nde iki numaraya kadar yükselmeyi başarmıştır.

Diskografisi

Klipler;

Duman, Helal Ettim, Yaş Hikayesi, Topsuz Tüfeksiz, Vicdanım Affetsin, Boynun Borcu, Vuracak, Hani Bizim Sevdamız, Tebrikler, Yaramızda Kalsın, Kül, Kendine Dünya, Durum Çok Acil

Single'lar;

Yerle Yeksan

Kendine Dünya

Durum Çok Acil

13-03-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar