Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı? Gelinim Mutfakta 1 Ekim kim elendi?

Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı? Gelinim Mutfakta 1 Ekim kim elendi?
Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı? Gelinim Mutfakta 1 Ekim kim elendi? Gelinim Mutfakta Yaren kimdir? Gelinim Mutfakta final bölümü izle.

Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı? Gelinim Mutfakta 1 Ekim kim elendi? Gelinim Mutfakta Yaren kimdir? Gelinim Mutfakta final bölümü izle. Gelinim Mutfakta bu hafta hangi gelin elendi? Gelinim Mutfakta bileziklerin sahibi kim oldu? Gelinim Mutfakta Büşra elendi mi? Gelinim Mutfakta Aslıhan kimdir? Gelinim Mutfakta Aynur neden elendi? Gelinim Mutfakta saat kaçta? Gelinim Mutfakta şef kimdir? Gelinim Mutfakta Filiz'in hikayesi. Gelinim Mutfakta ile ilgili tüm gelişmeler.

Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta, gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya yarışı ile devam ediyor. Gelinlerin yemek yaptığı kayınvalidelerin ise puanlama yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün heyecanlı bir bekleyiş vardı. Bir hafta boyunca şefin belirlediği yemekleri hazırlayan gelinler, kayınvalidelerin verdiği puanlar ile birincilik için yarıştı. Zaman zaman yapılan puanlamalara karşı çıkan gelinler arasında gergin dakikalar yaşandı. Peki bu hafta hangi gelin kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta haftanın kazanan ismi kim oldu? Bu hafta hangi gelinler çeyrek altın aldı? İşte tüm detaylar..

Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı? Gelinim Mutfakta 1 Ekim kim elendi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşsiz sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta her zaman olduğu gibi bir kazanan bir de elenen yarışmacı oldu. Hafta başında Gelinim Mutfakta ekibine dahil olan Büşra gelin ve Asiye hanım, programa adapte olmakta zorluk yaşadı.Büşra, yemekleri hazırlarken bazı aksamalar yaşamasına rağmen hazırladığı tabakları savundu. Bunun üzerine diğer gelinler tepki gösterdi ve aralarında tartışma yaşandı. Peki bu hafta en çok puanı toplayan gelin kim oldu?

Muhteşem bir haftayı daha geride bırakan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün final heyecanı yaşandı. Şefin belirlediği yemekleri hazırlayan gelinler arasında en çok puanı alan isim belli oldu. Kayınvalidelerin ve Demet Akalın'ın puanlamaları ile 5 altın bileziğin sahibi olan gelin Yaren oldu.

Öte yandan kayınvalidelerin ve Demet Akalın'ın puanlamaları ile bir hafta boyunca en az puanlamaları alarak yarışmaya veda eden gelin ise Büşra oldu.

İşte 1 Ekim Cuma günü puan listesi

Yaren  23
Yeşim  22
Aslıhan  9
Büşra  5

01-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar