Ünlü Oyuncunun Sosyal Mesafe İsyanı!

Ünlü Oyuncunun Sosyal Mesafe İsyanı!
Ünlü ve güzel oyuncu Gizem Karaca pandemi dolayısıyla uygulanan Sosyal Mesafe kuralına uymadığını iddia ettiği bir şirketi sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar!

Koronavirüs ve pandemi kelimelerini duyunca bu günlerde hepimiz biraz daha endişeyle etrafımıza bakınır olduk. Çin’den tüm dünyaya yayılan ve yüz binlerce insanın ölümüne sebep plan koronavirüs ülkelerde pandemi (salgın) kurallarının uygulanmasına sebep oldu. Bu durumda da insanlar için korunma en önemli hayati konulardan biri olarak ön plana çıktı. İnsanlar kendilerini uyaran yetkililerin önerilerine uyarak bu dönemde hayatımıza giren sosyal mesafe kavramına azami ölçüde riayet etmeye başladı. Tabi bu sosyal mesafe kuralını yeterince ciddiye almayanlar olduğu gibi bu ciddiye almayanlara tepkilerini ortaya koyanlarda az değil. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Gizem Karaca sosyal medya kuralına uymayan bir firmayı paylaşımından açıkladı ve serzenişte bulundu. İşte detaylar!

Sosyal Mesafe İsyanı!

Güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca uzun süre kendini evinde karantinaya aldıktan sonra normalleşme sürecinde uçakla bir yolculuk yaptı. Ancak ne olduysa bununla birlikte oldu.  Karantina sürecini evinde geçiren ve normal hayata adım atarken de sosyal mesafe kuralını azami ölçüde uygulayan Gizem Karaca yolculuk yaptığı bir havayolu şirketinin sosyal mesafeye uymadığını iddia ederek sosyal medya hesabından bir paylaşımla şikayetini dilde getirdi ve ayrıca şirketi sağlık bakanlığına şikayet etti. Yolculuk sırasında uçakta cam kenarında otururken çektiği bir selfiesini paylaşan güzel oyuncu bu karenin üzerine “sosyal mesafe dediler ama uçakta sosyali bırak mesafe diye bir şey yok off! Hani koltukların aralarında bir koltuk boşluk olacaktı?” ifadelerine yer verdi. Paylaşımında Sağlık Bakanlılığı’nı da etiketleyen oyuncunun paylaşımına birçok beğeni ve yorum yapıldı.

Gizem Karaca Kimdir?

9 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gizem karaca çocukluğunu Amerika’da yaşamıştır. Son olarak Lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan oyuncu 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanmıştır. 2011 yılında Miss Turkey yarışmasında Türkiye İkincisi seçilen karaca ilk olarak Muhteşem Yüzyıl’da kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra pek çok film ve dizide rol alan oyuncu son olarak Kara Sevda Dizisinde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Eve Düşen Yıldırım

-          Emir’in Yolu

-          Benim Hala Umudum Var

-          Seni Seviyorum Adamım

-          Güzel Köylü

-          Kara Sevda

-          İçimdeki Fırtına

-          Sosyetik Gelin

-          Unutsam Sevmeyi

-          İstanbul Sokakları

09-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar