Ünlü Sanatçı Altay Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Sanatçı Altay Koronavirüse Yakalandı!
Türk Pop Müziğinin Ünlü isimlerinden şarkıcı Altay sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. İşte haberin detayları!

Tam bir senedir tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs içinde bulunduğumuz sonbahar aylarında yeniden artışa geçerken tedbirlerde elden geldiğince uygulanmaya çalışılıyor. Herkesin yakalanmamak için elinden geleni yaptığı hastalık için tedavi yöntemleri de her geçen gün daha artan bir hızla bulunmaya çalışılıyor. Hastalık için aşı çalışmalarına da başlanan ve yakın bir zamanda sonuç alınacağı umulan koronavirüse her gün yakalananlarda hastalığı yenmek için uğraşıyor. Hastalığa yakalanan pek çok ünlü isim bulunurken son yakalanan ünlü isim ise pop şarkıcısı Altay oldu. Altay sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve kendisini evinde izole altına aldığını sevenleriyle ve takipçileriyle paylaştı. İşte haberin detayları!

Şarkıcı Altay Koronavirüse Yakalandı!

Türk Pop müziğinin sevilen şarkıcılarından 50 yaşındaki Altay koronavirüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan şarkıcı testinin pozitif çıktığını şu ifadelerle belirtti. “Dün öğlen saatlerinde hissettiğim rahatsızlık sebebiyle yapılan Covid – 19 testimin sonucu gece geç saatlerde tarafıma pozitif olarak bildirilmiştir. Değerli doktorlarımızın talimatları doğrultusunda kendi evimde izole olmuş durumdayım. Allah tüm hastalarımıza şifa versin” ifadelerini kullandı. Bir süre sonra ikinci bir paylaşım yapan Altay “tüm değerli ekibimiz pcr testlerini yaptırmışlardır” ifadelerini kullandı. Haber bir anda sosyal medyada ve magazin basınında gündem olurken pek çok seveni şarkıcıya geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Türk pop müziğinin sevilen ismi Altay geçtiğimiz günlerde Star Tv’de yayınlanan ve Alişan ile Demet Akalın’ın sunduğu Sabah Sabah programına konuk olmuştu. Bizde ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Altay Kimdir?

Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Altay Biber 1970 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan şarkıcı henüz çocuk yaşından itibaren müziğe başlamıştır. Daha sonra konservatuvara giden şarkıcı asıl patlamasını Var Ya adlı şarkı ile yapmıştır. Özellikle genç kitle tarafından çok sevilen ve dinlenen şarkıcı 50 yaşındadır. müzik piyasasında şarkılarıyla ön plana çıkan Altay’ın Yok Ya ve Yolcu Yolunda Gerek adlı albümleri bulunuyor. Halen Gülsüm Biber’le evli olan şarkıcının bir de çocukları bulunuyor.

22-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar