Hande Yener Kıbrıs’tan ev aldı

Hande Yener Kıbrıs’tan ev aldı
Müzik sektörünün sevilen ve başarılı isimlerinden olan Hande Yener sık sık konser verdiği Kıbrıs’tan ev satın aldı. şarkıcının buraya taşınacağı iddia edildi.

Son dönemlerin en çok konuşulan ve dinlenilen şarkıcılarından biri olan Hande Yener yaptıklarıyla ve söyledikleriyle sık sık magazin basınının gündeminde yer alıyor. Özellikle genç kitlenin çok sevdiği pop şarkıcısı Hande Yener sosyal medya, internet haber siteleri ve magazin basınının vazgeçilmez ve hemen her gün haberi yapılan isimleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi yurt dışında da konserler veren şarkıcı özellikle sık sık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konser veriyor ve burada bulunuyor. Ünlü şarkıcının sık sık gittiği Kıbrıs artık onun için bir konaklama yeri değil bir yaşam yeri haline geliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne’den kendisine bir ev alan ünlü ismin buraya taşınacağı ve bundan sonra da hayatını burada devam ettireceği iddia edildi. Magazin basını ve internet haber sitelerinde yer alan habere göre ünlü isim hande Yener Kıbrıs’tan aldığı evi yatırımlık olarak değil yaşamak için aldı.

Girne’den ev aldı

Müzik sektörünün ünlü ve popüler isimlerinden biri olan ve sık sık magazin sayfalarında yer alan ünlü popçu Hande Yener bu sefer Kıbrıs Girne’de aldığı evle gündemde. Seslendirdiği şarkılar özellikle gençlerin dilinden düşmeyen ve her yerde şarkıları çalınan ünlü ismin Kıbrıs Girne’den bir ev aldığı öğrenildi. Doğayla iç içe bir projenin penthouse dairesi olan lüks bir evi satın alan ünlü şarkıcı Hande Yener’in aldığı evin hem deniz, hem dağ ve hem de orman manzaralı olduğu öğrenildi. Ünlü ismin Türkiye’den Kıbrıs’ta satın aldığı bu eve taşınacağı iddia edilirken şarkıcıdan henüz bu iddialara bir yanıt gelmedi. Sık sık Kıbrıs’a giden ve burada konserler veren Hande Yener’in Kıbrıs’ı çok sevdiği ve Kıbrıs halkı tarafından da çok sevildiği biliniyor.

3 klip çekti

Öbür taraftan ünlü şarkıcı Hande Yener’in Kıbrıs’ta ev aldıktan sonra son albümü Afrodizyak’ta yer alan üç şarkısına Kıbrıs’ta klip çektiği öğrenildi. Yeni albümünde bulunan üç şarkıya Kıbrıs’ta klip çeken şarkıcının klip çektiği parçaların Hop Hop, Çatla ve Yara adlı parçalar olduğu öğrenildi. Üç günde çekilen kliplerin çok yakında video kanallarında yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar