Ünlü Sanatçı Ayşe Hatun Önal’ın Annesi Vefat Etti

Ünlü Sanatçı Ayşe Hatun Önal’ın Annesi Vefat Etti
Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal annesini beyin kanaması sebebiyle kaybetti. Ünlü ismin bundan dört yıl önce de babasını aynı şekilde kaybettiği öğrenildi.

Magazin dünyası ve sosyal medya yine bir ünlü ismin acı bir gününü kitlesine duyurdu. Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın annesinin hayatını kaybettiğini okuyucuları ve takipçilerine duyuran magazin basını ve sosyal medya haberin detaylarıyla kitlesini bilgilendirdi. Bir süredir Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde kızının yanında bulunan ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın annesi ne yazık ki beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin annesi Şengül Önal burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamayarak hayata veda etti. Ünlü ismin annesinin cenazesi bugün karayolu ile memleketi olan Osmaniye’nin Cevdetiye Beldesine getirildi ve burada kılınan öğle namazını müteakip toprağa verildi.

Babası da Beyin Kanaması Sonucu Öldü

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal annesini kaybetmenin derin acısını yaşıyor. Ünlü şarkıcının annesi Şengül Önal geçtiğimiz gün Hatay Dörtyol’da bulunan kızının yanında iken beyin kanamsı geçirdi ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan ünlü ismin annesi ne yazık ki hayatını kaybetti. Bundan dört yıl önce de ünlü isim Ayşe Hatun Önal’ın babasının da aynı şekilde beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Ayşe Hatun Önal hayatını kaybeden annesinin cenazesine katılmak için memleketi olan Osmaniye’ye geldi. Ayşe Hatun Önal’ın annesi Şengül Önal’ın cenazesi öğle namazını müteakip belde mezarlığında toprağa verildi. Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın annesinin kaybı dayısıyla büyük bir acı içinde olduğu öğrenildi. Biz de hayata veda eden Şengül Önal’a Allah’tan rahmet ve başta kızı Ayşe Hatun Önal olmak üzere Şengül Önal’ın yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal 29 Temmuz 1978 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimine başlayan Ayşe Hatun Önal 1999 yılında Miss Turkey Güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli seçilmiş ve ardından manken ve model olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra diksiyon dersleri alarak en büyük hayali olan şarkıcılığa yönelen ünlü isim bugüne kadar pek çok albüme imza atmıştır. Ayşe Hatun Önal’ın imza attığı albümler arasında Sonunda, Sustuysam, Çak Bi Selam, Güm Güm ve Selam Dengesiz bulunmaktadır.

03-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar