Sipahi Dizisi Bomba Gibi Geliyor

Sipahi Dizisi Bomba Gibi Geliyor
Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ve Özge Gürel’in yer alacağı Sipahi Dizisi yeni yayın döneminde Show Tv’nin en iddialı dizilerinden biri olacak.

Yeni yayın dönemi televizyon kanallarında başladı ve yeni diziler ve sezon arası veren diziler ekrana gelmeye başladı. Bu sezon pek çok yeni dizinin ilk kez seyirciyle buluştuğu diziler büyük bir reyting mücadelesine girerken bu mücadelede yayında kalmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Pek çok dizi yeni sezonda yayında kalma mücadelesi vermeye başlarken bazı yeni diziler de cast çalışmalarını tamamlayarak sete çıkmaya hazırlanıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve CNP Film tarafından hazırlanan Sipahi adlı dizide cast çalışmalarının ardından yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Bir istihbarat ajanının etkileyici ve maceralı hikayesini anlatacak Sipahi dizisinin senaryosunu Ali Doğançay kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan oturuyor. 3 Ekim tarihinde set başı yapacak ve çekimlere başlayacak olan dizinin ekim ayı ortalarına doğru da ekrana gelmesi bekleniyor.

Sipahi Dizisi Konusu Ne?

CNP Film tarafından Show Tv için hazırlıkları süren ve cast çalışmasıyla gündemde yer alan yeni dizi Sipahi yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Show Tv’nin iddialı dizileri arasında gösterilen ve yeni yayın dönemine damgasını vurması beklenen dizide istihbarat teşkilatının başarılı ve yetenekli adamı Ali Türkoğlu’nun etkileyici hikayesi seyirciyle buluşacak. İstihbarat teşkilatında saha ajanı olarak çalışan ve görevlerini başarıyla yapan ve özellikle terör örgütlerinin en çok korktuğu isimlerin başında gelen Ali Türkoğlu’nun macera dolu ve aksiyonu bol hayatını anlatacak Sipahi dizisi seyirci tarafından da merakla bekleniyor.

Sipahi Dizisi Oyuncuları Kim?

Yeni sezonun merak edilen ve şu sıralar hazırlık çalışmaları devam eden Sipahi dizisi cast çalışmalarına devam ediyor. İstihbarat teşkilatında saha ajanı olarak görev yapan Ali Türkoğlu’nu ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’ın canlandıracağı diziyi Ali Doğançay kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan oturuyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sipahi dizisi yakında Show Tv’de ekrana gelecek. Çekimleri 3 Ekim tarihinde başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

·         Kaan Yıldırım

·         Özge Gürel

·         Sinan Tızcu

·         Kerem Alışık

·         Başak Gümülcinelioğlu

·         Erkan Bektaş,

·         Selçuk Borak

·         Nurettin Sönmez ve

·         Çağdaş Onur Öztürk yer alıyor.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar