Ünlü Şarkıcı Gülşen 1,5 Milyon Dolara Ev Aldı

Ünlü Şarkıcı Gülşen 1,5 Milyon Dolara Ev Aldı
Sahnelerin en cesur isimlerinden olan Şarkıcı Gülşen 1 + 1 dairesini satarak 180 metrekarelik bir ev aldı. Ünlü şarkıcı bu ev için 1,5 milyon dolar ödedi.

Sahnelerin sevilen ve heyecanla izlenen güçlü seslerinden Gülşen son zamanlarda özellikle konserlerde giydiği kostümleriyle oldukça fazla bir şekilde gündemde. Oldukça cesur, birbirinden ilginç ve değişik sahne kostümleriyle sevenlerinin karşısına çıkan ünlü şarkıcı zaman zaman da değişik konularla ve bazen de tartışmalarla gündemde yer alıyor. Şimdilerde ise ünlü isim yeni aldığı evle gündemde. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere ünlü isim Gülşen, Zorlu Center’daki 1 + 1’lik dairesini satarak aynı yerden 180 metrekarelik yeni bir daire aldı. İddiaya göre ünlü şarkıcı yeni dairesini 1,5 milyon dolara satın aldı. Özellikle doların hızla yükseldiği bu günlerde böyle bir meblağa ev satın alan Gülşen, magazin basını ve sosyal medyada oldukça geniş bir şekilde gündem oldu.

1,5 Milyon Dolara Ev

Ünlü şarkıcı Gülşen bu günlerde şarkılarıyla, ya da sahne kostümleriyle değil bambaşka bir konuyla gündemde. Geçtiğimiz sene İspanya’nın Barselona şehrinden ev alan ünlü şarkıcı İstanbul’daki evini kiraya vererek pandemi süresince ailesiyle İspanya’da yaşadı. Daha sonra Türkiye’ye dönen ünlü isim pandeminin kalkmasıyla konserden konsere koştu. Ünlü şarkıcı bu sırada Zorlu Center’da bunan 1 + 1 dairesini satarak aynı yerden 180 metrekarelik bir ev satın aldı. Ancak ünlü şarkıcı yeni aldığı eve tamı tamına 1,5 Milyon Dolar gibi astronomik bir ücret ödedi. İddiaya göre ünlü şarkıcı Zorlu Center’da bulunan iki dairesini satarak bu parayla 180 metrekarelik evini aldı.

Gülşen Kimdir?

Sahnelerin en çok sevilen isimlerinden olan ünlü şarkıcı Gülşen, 24 Mayıs 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversiteyi, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Nazariyatı bölümünde sürdürdü. Ancak daha sonra okulu yarıda bırakan ünlü isim pek çok şarkıcıya vokallik yaptı. Daha sonra kendi albümlerini hazırlamaya başlayan Gülşen yaptığı şarkılarla ve albümleriyle en çok dinlenilen kişiler arasında yer aldı. Ünlü şarkıcının çıkardığı pek çok albüm en çok satanlar listesinde yer aldı. Ünlü şarkıcının hazırladığı pek çok şarkı da en çok dinlenilenler arasında yer aldı. Bunardan bazıları ise şunlardır; Yurtta Aşk Cihanda Aşk, Bi An Gel, Yeni Biri, Sözde ayrılık, Yatcaz Kalkcaz Ordayım, Kardan Adam, İltimas, Bangır Bangır.

24-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar