Üç Kız Kardeşin İki Kardeşi Belli Oldu

Üç Kız Kardeşin İki Kardeşi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve ünlü isim İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi için çalışmalar devam ediyor.

Kanal D ekranlarında hazırlıkları devam eden Üç Kız Kardeş dizisinin castı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Süreç Film tarafından hazırlıkları süren yapım ünlü isim İclal Aydın’ın çok satan kitabından televizyona uyarlanıyor. Castı için oldukça titiz davranılan ve şimdiden birbirinden ünlü isimlerle anlaşan dizinin oyuncu kadrosuna dizinin ana hikayesinin de karakterleri olan iki kız kardeşin isimleri belli oldu. Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin üç kız kardeşinden ikisini canlandıracak oyuncular belli oldu. Aralık ayı sonunda çekimlere başlayacak olan dizide rol alacak iki kız kardeşten Türkan’ı Özgü Kaya, Dönüş’ü ise Almila Ada canlandıracak. Üçüncü kız kardeş Derya’yı ise hangi oyuncunun canlandıracağı henüz netlik kazanmadı. Yapım şirketi tarafından cast çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

İki Kardeş Belli Oldu

Üç Kız Kardeş Güçlü Kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi ünlü yazar İclal Aydın’ın çok satan romanından televizyona uyarlanıyor. Süreç Film’in hazırladığı dizi rol alacak oyuncularla şimdiden dikkatleri çekmeye başladı. Ünlü isim İclal Aydın’ın da rol alacağı dizide rol alacak oyunculardan şu ana kadar belli olan isimler arasında İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven, Benian Dönmez yer alıyor. Dizide üç kız kardeşten ikisini ise Özgü Kaya ve Almila Ada canlandıracak. Dizinin aralık ayı sonunda sete çıkması ve yeni yılla birlikte de ekrana gelmesi bekleniyor.  Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken senaryosunu ise Erkan Birgören ve Betül Yağsağam kaleme alıyor.

Almila Ada Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu Almila Ada 4 Ağustos 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Bale bölümünden mezun olan genç oyuncu daha sonra birçok yerde modellik yapmaya başlamıştır. Daha sonra setlere adım atan genç oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Genç oyunculardan olan ve geleceği parlak isimlerden olan Almila Ada’nın rol aldığı yapımlar arasında

·         Bir Deli Rüzgar

·         Cennet’in Göz Yaşları

·         Adı Efsane

·         Kırgın Çiçekler

·         Kaderimin Yazıldığı Gün

Bulunmaktadır.

24-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar