Ünlü Şarkıcı Işın Karaca Vergi Borcunu Kapatmaya Çalışıyor

Ünlü Şarkıcı Işın Karaca Vergi Borcunu Kapatmaya Çalışıyor
Konserlerin yeniden başlamasıyla birlikte pek çok şarkıcı sahne almaya başladı. Sahne alanlardan ünlü isim Işın karaca kazandığı paralarla ilk olarak vergi borcunu kapatıyor.

Pandemi döneminde pek çok iş kolu ne yazık ki ağır darbeler aldı ve bu dönemde bu iş kollarında çalışanlar zor durumda kaldılar. Özellikle müzik dünyasından pek çok çalışan, müzisyen pandemi döneminde kapanan işyerleri dolayısıyla çalışamadı ve zor anlar yaşadı. Hatta bazı müzisyenler bu dönemde zor durumda kaldığı için intihar etti ya da enstrümanlarını satmak zorunda kaldı. Şarkıcılar sahne alamadıkları için ve konserlere çıkamadıkları için büyük maddi kayıplara uğradılar ve borçlarını ödeyemediler. Bu dönemde vergi borcunu ödeyemeyen ünlü şarkıcılardan Işın Karaca’da pandemi kurallarının hafifletilmesiyle birlikte yeniden sahne almaya başladı. Ünlü şarkıcının kazandığı paralarla ilk olarak vergi borcunu ödemeye başladığı öğrenildi.

Vergi Borcunu Ödüyor

Ünlü şarkıcılardan Işın Karaca pandemi dönemimde çalışamadığı için ödeyemediği vergi borçlarını ödemeye başladı. Konserlerin yeniden başlamasıyla sahnelere çıkmaya başlayan ünlü şarkıcı biriken vergi borçlarını ödemek için harekete geçti. Işın Karaca konser sürecinin yeniden başlamasıyla birlikte konserlere çıkmaya başladı ve bu süreçte kazandığı paralarla da vergi borcunu kapatmaya başladı. Bu aşamada ilk planda vergi borcunun 200 Bin Liralık kısmını ödeyen Işın Karaca bütün vergi borçlarını kapatmak için 2021 yılının sonuna kadar sahnelere ve konserlere çıkmaya devam edecek.

Tuğba Özay Işın Karaca Polemiği

Ülkemizi saran yangınlar sebebiyle geçtiğimiz günlerde yardım çığlıkları atan ünlü manken Tuğba Özay’ın bugün bir kuyumcu açılışında yer alamsı büyük tepkilere sebep oldu. Birçok kişi Tuğba Özay’ı eleştirirken şarkıcı Işın karaca’da Tuğba Özay için sosyal medya hesabından “ben şok, ben manşet” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Tuğba Özay Işın Karaca’ya cevap verdi. Tuba Özay ifadelerinde “Işın Karaca yazıklar olsun sana, yaptığın o yoruma. Unutmadın demi, seni işten kovdukları zaman kim vardı yanında. Ben vardım yanında. Anımsa bakalım, 1995 yılını anımsa bakalım. Seni işten kovduklarında kim vardı yanında. O taşın üstünde gözyaşlarını silen bir ben vardım Işın. O yorumları magazin sayfalarına o çirkin yorumları yapmak zorunda mıydın? Kankaların yangın döneminde konserlere giderken onlara ses çıkarmadın. Yazıklar olsun sana” ifadelerini kullandı

01-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar