Ünlü Şarkıcı Selami Şahin Hangi Dizide Rol Alacak?

Ünlü Şarkıcı Selami Şahin Hangi Dizide Rol Alacak?
Müzik dünyasının ünlü isimlerinden olan arabesk müziğinin önde gelen şarkıcılarından Selami Şahin Masumlar Apartmanı’nın 51. Bölümüne konuk olarak katılıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları izleyici ile buluşan OGM Pictures yapımı Masumlar apartmanı iki sezondur ekranlarda ve kanalın en çok seyredilen yapımları arasında. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı yapımda zaman zamanda konuk oyuncular yer alıyor. Bir ailenin sıkıntılı, sorunlu hayatını konu alan dizinin önümüzdeki salı akşamı yayınlanacak bölümüne sürpriz bir konuk oyuncu yer alacak. Tam bir sürpriz olarak değerlendirilen bu ismin katılımı oldukça heyecan yarattı. Daha önce dizide bir şarkısı da yayınlanan ve dizinin karakterlerinden Safiye tarafından sevilen ünlü şarkıcı Selami Şahin önümüzdeki hafta dizide rol alacak. Şimdilik bir bölüm gibi görünen Selami Şahin’in rol alacağı bölüm sayısının tam olarak ne kadar olacağı ise bilinmiyor.

Selami Şahin Masumlar Apartmanı’nda

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındırıyor. Ezgi Mola, Biran Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun’un rol aldığı dizinin 51. Bölümüne ünlü şarkıcı Selami Şahin konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Daha önce dizide şarkısı çalılan ve Safiye’nin sevdiği bir şarkıcı olan Selami Şahin’in dizinin 51. Bölümündeki Gülben ile Esat’ın düğünü için katılacağı tahmin ediliyor. Uzun zamandır seyircinin de merakla beklediği Gülben ile Esat arasındaki aşk sonunda düğünle nihayete eriyor. Gülben için büyük bir adım olan bu anda ünlü şarkıcının şarkılarıyla düğüne renk katması bekleniyor. Ünlü ismin 14 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 51. Bölümde yer alacağı öğrenildi.

Selami Şahin Kimdir?

Arabesk müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Selami Şahin 15 Ağustos 1948 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren şarkıcılığa merakı olan ünlü isim ilk çalışmasını 1966 yılında yapmıştır. Daha sonra müzik dünyasında hızla yükselen Selami Şahin bugüne kadar pek çok albüme imza atmıştır. Şarkıcının en bilindik şarkıları arasında; Alışmak Sevmekten Zor, Ben Bir Tek Kadın Sevdim, Ben Sevdalı Sen Belalı, Eskimeyen Dost, Gitme Sana Muhtacım, Hesabım Var, Seninle Başım Dertte ve Ya Seninle Ya Sensiz bulunmaktadır.

11-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar