Üç Kuruş’tan Aras Bulut İynemli Bombası

Üç Kuruş’tan Aras Bulut İynemli Bombası
Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş Dizisine bomba gibi birisim dahil oldu. Aras Bulut İynemli dizinin 10. bölümünde kadroya dahil olacak.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayan Üç Kuruş Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizi hazırlık sürecinden itibaren seyirci tarafından oldukça merak edilmişti. Özellikle Çukur’un yerine yayına gireceği için seyircinin büyük merakını çekmişti. Oyuncu kadrosu oluşturulurken üzerinde oldukça titiz bir çalışma yapılan dizide birbirinden ünlü isimler yer aldı. Özelikle Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade isimleri seyirciyi heyecanlandırmıştı. Ay Yapım hazırlık sürecinde Çukur’da rol alan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’ye Üç Kuruş’ta oynaması için teklif götürmüş ancak başarılı oyuncu bunu bir filmde rol alacağı gerekçesiyle kabul etmemişti. Dizinin yayınlanmaya başladığı günden bu güne kadar olan bölümlerinde seyirci yapımı heyecanla takip ederken ne yazık ki reytinglerde beklenin altında kaldı. Son olarak totalde 6. Sırada yer alan dizi için yapım şirketi harekete geçti ve yine Aras Bulut İynemli’ye teklif götürdü.

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş’ta

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizi yayına başladığı günden itibaren reytinglerde kanalın ve yapım şirketinin beklentisinin altında kaldı. Son olarak 6. sırada yer alan Üç Kuruş için Ay Yapım harekete geçti ve dizinin reytingini artırmak için sürpriz bir hamle yaptı. Daha önce teklif götürdüğü Aras Bulut İynemli’ye bir kez daha teklif götürüldü. Daha önce filmde rol alacağı için teklifi kabul etmeyen başarılı oyuncunun bu sefer Ay Yapım’ın teklifine sıcak baktığı ve teklifi kabul ettiği öğrenildi. Sürpriz olarak görülen bu hamleyle Ay Yapım Üç Kuruş’un reytingini artırmayı planlıyor. Başarılı oyuncunun dizide Can karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Dizide Ne Kadar Süre Rol Alacak

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora gibi ünlü isimler yer alıyor. Diziye Can karakteriyle katılacak başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli dizide Leyla karakteriyle rol alan Aslıhan Malbora’nın eski sevgilisini canlandıracak. Dizinin 10. Bölümünden itibaren seyirci karşısına çıkacak olan Aras Bulut İynemli’nin dizide 3 ya da 4 bölüm rol alacağı öğrenildi. Tabi bu reytinglere göre de değişecektir.

11-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar