Ünlü Şarkıcının Konser Öncesi Küfür Skandalı

Ünlü Şarkıcının Konser Öncesi Küfür Skandalı
Ünlü Şarkıcı İrem Dericinin sözleri hayranlarını ikiye böldü. Konser öncesi ekibi ile çekilen videodaki argo sözleri duyanlar, kulaklarına inanamadı.

Ünlü şarkıcı İrem Dericinin konser öncesi ekibine söylediği sözler herkese şok etkisi yarattı. Yaz sezonu ile birlikte başlayan konserler uzun aradan sonra herkesin eğlence mekanı haline geldi. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava konser veren ünlü şarkıcı İrem Derici 150 kişilik ekibi ile sahne aldı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici sahne almadan önce ekibine küfür ederek hazır mıyız diye sorduğu video sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcının daha önceleri de bir çok röportaj ve diyaloglarda aynı ifadeler ile konuşmasından dolayı bazılarına normal gelirken bir diğer taraf ise bu olayı göz ardı edemedi. İrem Dericinin hayranları ve sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Sosyal medyadan paylaşımı yapılan video ile dikkatleri üzerine çekti. 150 kişilik ekip ile sahne alan İrem Derici, konseri için 24 şarkıdan oluşan bir liste ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde hayranlarının karşısına geçti. 

Küfür Etti 

Ünlü şarkıcı her zaman dobralığı ile gündemde olmayı başarıyor. Ünlü Şarkıcı İrem Derici sahnye çıkmadan önce küfür ettiği anların videosu sosyal medyada hızla yayılarak hayran kitlesini ikiye böldü. İrem Derici'nin ekibine "Hazır mıyız arkadaşlar akşam a..... k... ortalığın?" diyerek görüntü vermesi herkesi şok etti. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin bu videosu ise herkes tarafından normal karşılanmadı. Belli bir hayran kitlesi için dobralığı ve samimi davranışları beğenilir ve sorun görülmezken bir diğer kitle için ise "Artık kaliteli şarkıcılar yok" gibi sözlerle rahatsızlıklarını dile getirdiler.

450 Bin TL Harcadım

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin konser hazırlıklarını Bayhan Prodüksiyon'un üstlendi. Harbiye Yıldızlı Geceler konser serisi içinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da sahne aldı. Dans ve sahne koreografisi için fazlaca harcama yaptığını dile getirdi. Konserden kazandığını yine kendi işi için değerlendirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı İrem Derici "450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır." İfadelerini kullandı.

 

01-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar