İrem Helvacıoğlu’nun Sürpriz Aşkı

İrem Helvacıoğlu’nun Sürpriz Aşkı
Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu kısa süre önce biten ilişkisinin ardından sürpriz bir isimle yeniden aşk dedikoduları ile gündeme geldi.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran oyuncu yeni aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu mart ayında Eser Alp'ten ayrılmıştı. Genç ve güzel oyuncu şimdi ise sürpriz bir isimle birlikte.

Yeni Aşka Yelken Açtı 

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterindeki oyunculuk performansı ile çok konuşulan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu şimdi ise ismi aşk dedikoduları ile anılıyor. Yakın zamanda biten birlikteliğinin ardından yeni bir birlikteliğe adım atan güzel oyuncunun yeni aşkının kim olduğu ortaya çıktı. Genç ve başarılı oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Fırat Çelik ile birlikte. Yakışıklı oyuncu Fransa’dan pandemi döneminde yaşadığı sorunlardan sonra Türkiye’ye dönmesinin ardından aşk haberleri ile gündeme geldi.  

Sarmaş Dolaş Dans Ettiler

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik çifti geçen akşam arkadaşları ile gittikleri bir eğlence mekanında görüntülendiler. Yeni aşka yelken açan çift gece boyu sarmaş dolaş dans ettiler. Emirgan’da bir mekanda görüntülenen İrem ve Fırat ikilisinin ilişkilerini bir süredir gözlerden uzak yaşadığı öğrenildi.

Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu mart ayında eski sevgilisi Eser Alp'ten ayrılmıştı. Ünlü oyuncu kendisi için bir açıklamada bulunmuştu.  "Tam bir Sherlock Holmes'üm. Erkek arkadaşımın gittiği yerde paylaşım yapan diğer kişileri instagram'dan bulurum. Sonra da ona 'Neden onlar orada?' diye sorarım" şeklinde konuşmuştu.

İrem Helvacıoğlu Kimdir? 

Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu 1990 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde alan İrem Helvacıoğlu bir çok projede yer aldı. İlk olarak Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ekranlarda yerini almıştı. Daha sonra  Muhteşem Yüzyıl Kurtlar Vadisi Pusu ve Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. Genç ve güzel oyuncu  Demet Özdemir ve Furkan Palalı ile No: 309 dizisinde Pelin su karakteri ile ekranlara geldi. En çok ses getiren performansı ise 2018-2019 yılları arasında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile milyonları gözyaşlarına boğdu. Ardından Ayliz karakteri ile Seni Çok bekledim dizisinde rol aldı. Son olarak Psikolog İpek olarak Baş Belası dizisinde ekranlarda yerini aldı.

01-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar