Ünlü Oyuncu Tolga Yüce Yeni Filmi İçin Kapadokya’ya Gitti

Ünlü Oyuncu Tolga Yüce Yeni Filmi İçin Kapadokya’ya Gitti
İş dünyası ve oyuncu camiasının önde gelen isimlerinden ünlü isim Tolga Yüce son filminin afiş ve çekimleri için ünlü mekanlardan Kapadokya’ya gitti.

Magazin basını ve sosyal medyada yer alan habere göre ünlü isim Tolga Yüce yeni filminin reklam ve afiş çekimleri için Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olan ve tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin de gözdesi olan Kapadokya’ya gitti. Kapadokya hem sinema filmi ve hem de dizlerin aranılan ve devamlı mekanlarından olurken her gün şöhreti de artıyor. Ünlü isimlerden biri olan Tolga Yüce’de yeni filmi için Kapadokya’ya gitti ve burada hem filmi için hem de bu güzel bölge için özel açıklamalarda bulundu. Tolga Yüce yaptığı açıklamada Kapadokya’nın binlerce yıldır süren özel durumundan ve bu güzel mekanın kendisi için ne hissettirdiğinden bahsetti.

Hayran Kaldık

Kapadokya’da çekilecek film ve afiş çekimleri için buraya giden ünlü isimlerden Tolga Yüce Kapadokya’ya hayran kaldığını belirtti. Yüce yaptığı açıklamada “Anadolu’nun nadide yerleşim yerlerinden biri olan Kapadokya 60 milyon yıllık bir geçmişe dayanıyor. Büyüleyici atmosferiyle birlikte bugün birbirinden farklı otellerde konaklama imkanına erişeceğiniz pek çok özellikleriyle ve doğal yapısıyla harika bir yer. Kapadokya tam anlamıyla bir kültür elçisidir. Bilim, kültür ve bölge turizmi için Kapadokya çok özel bir yerdir” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha sonra Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezme imkanı buldu. Bilindiği gibi Kapadokya, Peri bacaları ve Nevşehir ile Ürgüp son zamanlarda dizi ve film çekimleri için oldukça popüler mekanlardan biri haline geldi. Sık sık setlere mekanlık eden bölge ve insanı ise içten haliyle yapımcılarında gözdesi konumunda.

Tolga Yüce Kimdir?

Magazin basını ve sosyal medyada sık sık yer alan ünlü isimlerden Tolga Yüce son olarak Kapadokya’da çekilecek film ve afiş çalışmaları için bu bölgeye gitti. Ünlü isim Tolga Yüce 20 Kasım 1989 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Tolga Yüce daha sonra ise İstanbul Arel Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olmuştur. Tolga Yüce halen Yüce Şirketler Grubunun yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ünlü isim ayrıca bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda yer almıştır.

·         Ferhat İle Şirin

·         Tut Yüreğimden Anne

·         Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn

·         Masal

·         Kafes

01-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar