Ünlü Sunucu Esra Balamir'e Koronavirüs Şoku!

Ünlü sunucu Esra Balamir'e koronavirüs şoku!
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Birçok kişi salgına yakalanırken ünlü sunucu Esra Balamir'de koronavirüs şüphesi taşıyor.

Koronavirüs salgını Çin’den başlayarak tüm dünyaya yayıldı. Dünya genelinde 45 binden fazla insanın ölümüne sebep olan salgının önüne geçilemiyor. İtalya, Fransa, İspanya şuan dünyada  en çok etkilenen ülkeler. Koronavirüs salgını sebebiyle ekstra önlemler alınmaya devam ediliyor. Türkiye’de Mart ayı başlarında başlayan koronavirüs salgınının günden güne hızla yayılması herkesi tedirgin ediyor. Spor camiası, akademisyenler ve magazin dünyasından isimlerin de koronavirüs testi yaptırdığını duyuyoruz. Maalesef bu testlerin bir çoğu da pozitif çıkıyor. Esra Balamir de koronavirüse yakalanmış olma şüphesi taşıyan ünlü isimlerden biri.

Esra Balamir Koronavirüs Testi Yaptırdı

Ülkemizde kısa sürede çok hızlı yayılan koronavürüse Esra Balamir’in arkadaşı da yakalandı. Oyuncu ve sunucu Esra Balamir sosyal medyada bir mesaj paylaştı. Balamir, mesajında bir arkadaşının test yaptırdığını ve testin sonucunun pozitif çıktığını söyledi, Kendisine de test yapıldığı söyleyen Balamir, “Sanırım benim sonuçlarım da pozitif çıktı. Sağlık ekipleri bu konuda özveriyle çalışıyorlar. Test sonucunu bekliyorum” dedi. Esra Balamir, bir süre evinde karantinada olacağını da belirtti. Geçtiğimiz günlerde teşhis konulamayan başka bir hastalığı da bulunduğunu söylemişti. Balamir, uzun yıllar tedavi gördüğünü, belki ömür boyu tedavi göreceğini, damar yolundan ilaç aldığını fakat çok iyi olduğunu belirtmişti. Balamir, “Kaderimde bu da varmış, her şey Allah’tan halime şükrediyorum" demişti.

Esra Balamir Kimdir?

 Esra Balamir, 7 Eylül 1975 doğumlu ve kariyerini, oyuncu, model, şarkıcı ve sunucu olarak sürdürmektedir. Balamir, iş hayatına Kral Tv’de DJ olarak başladı ve çeşitli kanallarda yayınlanan programların sunuculuğunu yaptı. İlk televizyon dizisini Şafak Sezer'le çeken Balamir, Böyle mi Olacak, Kabare Kabera ve Reytin Hamdi dizilerinde de oyunculuk yapmıştır. 1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer’le evlenmiş evliliği yalnız bir yıl sürmüştür. Müzikle de ilgilenen Esra Balamir, şimdiye kadar çıkardığı 5 albümü müzik severlerin beğenilerine sunmuştur. Ünlüler çiftliği, İşte Benim Sitilim yarışma programlarında yer alan Balamir, uzun bir aradan sonra “Söke Söke” adlı 2 parçalık single çalışmasıyla müziğe döndü. Yakın arkadaşı Demet Akalın, “Söke Söke” adlı şarkının süpervizörlüğünü yapmıştı.

02-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar