Ünlü sunucu herkese umut oldu, virüsten kurtuldu!

Ünlü sunucu herkese umut oldu, virüsten kurtuldu!
25 bine yakın insanın ölümüne neden olan salgın hastalık Corona virüsünde umutlar yeşermeye başladı. Karantinaya alınan ünlü sunucu herkese umut oldu, virüsten kurtuldu

190’dan fazla ülkede 25 bine yakın insanın ölümüne neden olan salgın hastalık Corona virüsünde umutlar yeşermeye başladı. Salgın bir yandan genişlerken diğer yanda ümit verici haberler de duyulmaya başlandı. Karantinaya alınan ünlü sunucu herkese umut oldu, virüsten kurtuldu. Gündeme bomba gibi düşen bu haber üzerine herkes korku ve heyecanla birbirine soruyor, virüsten kurtulan ünlü sunucu kimdir? Şimdi detaylar

Ünlü sunucu herkese umut oldu, virüsten kurtuldu!           

Koronavirüse yakalanan ve 10 gündür tedavisine devam edilen ünlü sunucu yoğun bakımdan çıkarıldı. 10 gün önce karantinaya alınarak tedavisine başlanan Çok Gezenti programı sunucusunun dünyayı tehdit eden salgını yenmesi tüm ülkeye umut oldu.

Testi Pozitif Çıkmıştı

Teve 2 ekranlarında eşi Seda Akkul ile Çok Gezenti isimli bir program yapan sunucu Burak Akkul, yurt dışından döner dönmez tedbir amaçlı karantinaya alınmıştı. Yurt dışına çıkarak ülke ülke gezerek gezi programı yapan Burak Akkul, iş için gittiği Londra'dan dönüşünde yapılan test sonucu pozitif çıkmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda geçen 10 günlük tedavi sonucu 5 semptomdan 4’ünü yenen Burak Akkul'dan müjdeli haber geldi.

Yeni Asır'ın haberine göre, zorlu günleri atlatan Akkul'da 5 semptomdan sadece bir belirtinin kaldığı ve kısa sürede kaybolacağı öğrenildi. Tedavisinde yeni gelen ilaçların işe yaraması üzerine herkese umut olan Burak Akkul nihayet kötü günleri geride bıraktı. Dünyayı durma noktasına getiren ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan virüsün yenildiğini gören herkes artık daha bir umut ve heyecanla bu illetten kurtulmaya çalışıyor.

Dua istemişti, müjdeyi verdi

10 gün önce hayranlarına kötü haberi ileterek dua isteyen Seda Akkul, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkese çok teşekkür etti. Coronavirus nedeniyle yurda girişte karantinaya alınarak Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören eşi Burak Akkul ile birlikte video paylaşan Seda Akkul’un sevinçli hali tüm sevenlere umut oldu. Canlitv oarak Burak Akkul’a sağlık ve şifa dolu uzun bir ömür diliyoruz.

Burak Akkul kimdir?

1972 Kırklareli doğumlu Burak Akkul, program sunucusu ve mizah yazarıdır. Komikaze’nin isim babası olan Akkul, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Yazmaya Güneş Gazetesi ile başlayan Akkul, Çılgın Bediş dizisiyle metin yazarlığı yapmaya başladı.  Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metinlerini yazan ünlü sunucu Çok Gezenti programının kameramanı Seda Akkul ile evlidir. Akkul halen Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli programı sunmakta ve ülkeleri seyahat etmektedir.

Yazdığı Kitaplar

Hayat Sen Değilsin

Türkçe Aşk Laçkadır

Hayattan Çok Çektim.

27-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar