Ünlü Sunucu Saba Tümer Kimden Çocuk Sahibi Olmak İstedi?

Ünlü Sunucu Saba Tümer Kimden Çocuk Sahibi Olmak İstedi?
Kahkahalarıyla ünlü sunucu saba Tümer katıldığı bir canlı yayında öyle itiraflarda bulundu ki herkesin ağzı bir karış açık kaldı. İşte SabaTümer’in şok eden itirafları!

Ekrandan yayılan bir şen kahkaha duyarsanız bilin ki bu onun kahkahasıdır. Şen şakrak kahkahaları, devamlı gülen ve her daim neşeli haliyle sunucular içinde seyircinin en çok gülümseyerek takip ettiği kişilerdendir hiç şüphesiz saba Tümer. Ne zaman olursa olsun mutlaka o şen kahkahasını atacak bir sebep bulur ve atar. Bu da seyirciye geçer ve seyirci de ister istemez onunla birlikte gülümser. Birde tabi hiç esirgemediği dobra hali vardır. Sözünü esirgemez ve mutlaka en direk bir şekilde söyler karşısındakine. Saba Tümer bu gün sosyal medya ve magazin basınına çok farklı bir konuyla geldi. Katıldığı bir canlı yayında öyle itiraflarda bulundu ki adeta o şen kahkahasını bile geride kaldı. Saba Tümer daha önce karşılaştığı bir kişiden çocuk sahibi olmak istedim diyerek adeta şok etkisi yarattı. Peki, kimdi o isim? İşte detaylar!

Saba Tümer Şaşırttı!

Ekranların kahkahası en güçlü ve en bol sunucusu Saba Tümer katıldığı bir canlı yayında öyle bir itirafta bulundu ki herkesin ağzı bir karış açık kaldı. Ünlü isim Saba Tümer katıldığı bir canlı yayında çok ilginç itiraflarda bulundu. Tümer 2005 yılında televizyonda hazırladığı bir programda konuk ettiği Hollandalı manken Marcus Schenkenber’i kastederek “çok salağım ya. Meğer adam bana evlenme teklif etmiş, ben hiç oralı olmamışım” ifadelerini kullanırken Marcus Schenkenber için “Elimden kaçırmasaydım ondan çocuk yapardım” diyerek herkesi şaşırttı. Saba Tümer bu itirafıyla ilgili pişmanlığını dile getirirken itiraflarına kaldığı yerden devam etti.

Valizimi Bile Toplamadan Giderdim!

Saba Tümer Youtube üzerinden katıldığı canlı yayında herklesin çok yakından bildiği kahkahaları atarken aynı zamanda herkesi şok eden itiraflarda da bulundu. Önce Marcus Schenkenber için ondan çocuk yapardım dedi ardından 2013 yılında İspanyol dansçı Joaquin Cortez ile bir araya geldiğini ve onunla program yaptığını söyleyerek “Bana benimle İspanya’ya gel dese, valizimi bile toplamadan, stüdyodan havalimanına giderdim, sonra çocuk yapardık. Ama teklif etmedi işte” ifadeleriyle ikinci pişmanlığını itiraf etti ve kaçırdıklarının ardından da o ünlü kahkahasını attı. Saba Tümer’in bu itirafları bir anda ünlü sunucuyu sosyal gündemin ve magazin basınının zirvesine yerleştirdi.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar