Ünlü Yıldız Müge Anlı’nın Programına Konuk Oluyor!

Ünlü Yıldız Müge Anlı’nın Programına Konuk Oluyor!
Ünlü Türkücü Songül Karşı eşiyle olan sorunlarından dolayı Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına çıkacağını açıkladı. İşte Songül Karlı’nın ifadeleri!

Televizyon dünyasının en başarılı programcılarından biri hiç şüphesiz ki Müge Anlı’dır. Uzun yıllardır Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Müge Anlı İle Tatlı sert programının sunucusu ve televizyoncu Müge anlı bugüne kadar hazırladığı ve sunduğu pek çok programla Türkiye gündemine damga vurmayı başardı. Kayıp, cinayet ve benzeri konuları işleyen ünlü televizyoncu bu süre zarfında pek çok olayın çözümüne ciddi katkıda bulundu ve pek çok kayıp Müge Anlı İle tatlı sert programında kavuştu. Halen Atv ekranlarında hafta içi her gün seyirciyle buluşan program aynı zamanda reytinglerde de pek çok yapımı geride bırakarak adını her zaman ilk on içine yazdırmayı başardı. Her kesimden konukları olan programa şimdide ünlü bir türkücü konuk oluyor. Ünlü türkücü Songül Karlı Müge Anlı İle Tatlı sert programına konuk olacağının bilgisini verdi işte detaylar!

Songül Karlı Müge Anlı’ya Konuk Oluyor!

Ünlü isim Songül karşı eski eşinin kendisini 20 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla Müge Anlı’ya başvuracağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Ünlü Türkücü Songül Karlı sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada Müge Anlı ile görüştüğünü ve canlı yayınlanan programa çıkacağını takipçileriyle paylaştı. Karlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “1,5 saat önce Müge ile konuştuk. Sağ olsun arkadaşım. Kendisi şu an tatile girdi ancak 3 hafta sonra programına katılacağım” ifadelerini paylaştı. Eski eşiyle sorunlar yaşadığını ve kendisini 20 milyon dolandırdığını iddia eden Songül Karlı’nın programda neler anlatacağı şimdilik bilinmiyor.

İşte Songül Karlı’nın O Paylaşımı!

3 hafta sonra Müge Anlı İle Tatlı sert Programına çıkacağını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü türkücü Songül Karlı paylaşımında “Bu paranın hesabını vermeliler. En azından benim gibi dolandırılan insanların olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bildiğim eski 2 tane eşi var zaten. Bunun sonu ne olur? En kötü nitelikli dolandırıcılıktan hapse girmiş olduğunuzu görürüm. Çünkü sizin yaptınız bir çocuğun doğumunda takılan altınlarına kadar çalıp kadının her şeyini kullanıp bunu ailecek yapıp bunun içerisine herkes dahil. En azından tek taraflı konuşmamış oluruz. Ben hepsinin listesini vereceğim. Onlar da ya orada gelip konuşacak ya da telefonla bağlanacak” ifadelerini kullandı. Songül Karlı, Müge Anlı İle tatlı Sert’e çıkacağı tarihi ise üç hafta sonra diye açıkladı.

01-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar