Setlerden uzak kalan Merve Boluğur’dan dönüş müjdesi

Setlerden uzak kalan Merve Boluğur’dan dönüş müjdesi
Ekranlara yeniden dönüş kararı alan Merve Boluğur, proje görüşmelerinin devam ettiğini belirterek setlere neden ara verdiğini açıkladı.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Merve Boluğur, setlere yeniden dönüş müjdesi verdi. Verdiği bir röportajda setlere ara verme nedenini açıklayan ünlü oyuncu takipçilerine yeniden ekranlara döneceğini müjdeledi. Hayranları merak ediyor, Merve Boluğur neden uzun süredir hiçbir projede yer almadı? Ünlü oyuncunun setlere dönüş müjdesi ve hayatı haberimizde. Şimdi detaylar

Setlerden uzak kalan Merve Boluğur’dan dönüş müjdesi

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre ekranlara yeniden dönüş kararı alan Merve Boluğur, proje görüşmelerinin devam ettiğini belirterek setlere neden ara verdiğini açıkladı. İşte o açıklama: "Sektör, beni tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Biraz yorucu bir tempo oldu. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum. Çok fazla dizi izlemiyorum. Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim. Özellikle vampir türü"

Hayatımı yaşamak istedim

Oyunculuğa erken yaşlarda başlayan ve tükenmişlik sendromu yaşadığı söylenen Merve Boluğur, verdiği röportajda setlerden nerden uzak kaldığını şöyle açıkladı: "Tükenmişlik değil. Sadece 17 yaşında başladım. Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Genellikle geç yaşlarda başlanıyor. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden de biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu"

Merve Boluğur Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Henüz 9 yaşında Acemi Cadı dizisiyle sektöre adım atan Merve Boluğur, Kuzey Güney dizisiyle şöhreti yakaladı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'la evlenen güzel oyuncu, 2014 yılında dünyaca ünlü bir makyaj markasının ilk Türk marka yüzüdür. Kendi adıyla kozmetik markasını kuran Boluğur, 2020 yılında kendine ait YouTube kanalını kurdu ve "Şşşşttt" isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

Yer aldığı diziler:

2007 Aşk Yeniden

2009 Kül ve Ateş

2010 Küçük Sırlar

2011 Kuzey Güney

2013 Muhteşem Yüzyıl

2017 İçimdeki Fırtına

22-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar