Aziz Dizisi Final Yaptı

Aziz Dizisi Final Yaptı
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen başarılı dizi Aziz şok bir kanalla final yapma kararı aldı. Bu karar sektörde bomba etkisi yarattı.

Dizi sektöründe son anda bomba bir gelişme yaşandı. Uzun süredir hakkında haberler yapılan ve oyuncu değişikliği yaşayacağı, yayına geç başlayacağı ve hatta final yapacağı iddia edilen Show Tv’nin başarılı dizisi Aziz dizisi için final kararı verildi. Bu beklenmeyen durum sektöre bomba gibi düşerken dizinin sevenleri de bu şok gelişme karşısında oldukça üzüldü. 03 Medya tarafından Show Tv için hazırlanan ve başrolünde başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın rol aldığı Aziz bir dönem dizisi olarak ekranlara geliyordu. Geçtiğimiz sezon başlayan ve Cuma akşamları seyirci ile buluşan dizi Cuma akşamlarının en çok reyting alan yapımlarından biriydi. 1939’lu yıllarda Hatay’da yaşanan bir hikayeyi ekrana taşıyan Aziz için verilen şok final kararını kimse beklemiyordu.

Şok Karar

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz eylül sezonunda başlayan ve Cuma akşamları yayınlanan 03 Medya imzalı Aziz dizisi hakkında şok bir karar alındı. Sezon arası veren ve yeni yayın döneminde yeniden ekranlara dönmesi beklenen dizinin final yapmasına karar verildi. 28. Bölümde sezon arası veren dizinin final yapma kararı sektöre bomba gibi düşerken bu gelişmenin arkasında hangi gerekçenin olduğu öğrenilemedi. Daha önce oyuncu Murat Yıldırım ile sorunlar yaşandığı şeklinde çıkan haberler yalanlanmıştı. Buna rağmen dizinin final yapmasındaki gerekçenin oyuncularla yaşanılan sorunlar olduğu tahmin ediliyor. Kanalın sevilen dizisinin böyle sezon başı apansız final yapması herkesi şaşırttı. Kararın kanal yönetimi ve yapımcı şirket tarafından alındığı öğrenildi. Dizinin final yapmasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım “Aziz’in bitme nedenini soranlar için; hikayenin bitmiş olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır” ifadeleri kullanıldı.

Azizi Dizisi Konusu ve Oyuncuları

03 Medya tarafından hazırlanan Aziz dizisi bir dönem dizisi olarak ekranlara geldi. Dizide 1939’lu yılların Hatay’ı ve burada yaşanılan hikayeler konu edildi. Fransızlar tarafından yönetilen Hatay’da yaşanılan bir olay üzerinden hikaye edilen dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Show Tv’nin Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aziz’in oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat tanış rol alıyordu.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar