Vermem Seni Ellere dizisine 3 usta isim dahil oldu

Vermem Seni Ellere dizisine 3 usta isim dahil oldu
Vermem Seni Ellere için 3 isimle anlaşıldı. Bu birbirinden değerli üç isim emektar ve usta oyuncu Cihat Tamer, ünlü ve güzel oyuncu Filiz Ahmet ve başarılı oyuncu Fatih Al oldu.

Önümüzdeki ay ekranlara gelmesi planlanan ATV’nin yeni yaz dizisi büyükbir merakla izleyici tarafından merakla bekleniyor. Yine aynı şekilde dizinin cast yani oyuncu seçme çalışmaları adım adım takip ediliyor. Önceki hafta dizinin başrolünde oynayacak olan en son Balkan Ninnisinde oynayan Emre Bey ile anlaşıldığı kamuoyuna deklare edilmişti.Hemen ardından Emre Bey’in partneri olarak son dönemin parlayan genç yıldızlarından Buse Meral dizinin başrol kadın oyuncusu oldu.

Vermem Seni Ellere dizisine 3 usta isim dahil oldu

Ali Balcı’nın senaryosunu kaleme aldığı dizi için 3 yeni isimle anlaşıldı. Bu birbirinden değerli üç isim emektar ve usta oyuncu Cihat Tamer, ünlü ve güzel oyuncu Filiz Ahmet ve başarılı oyuncu Fatih Al oldu. Dizide Emre Bey’in hayat vereceği Mehmet karakterinin dedesi olarak ekranlara duayen oyuncu Cihat Tamer gelecek. Mahallenin Muhtarları, Bizimkiler ve Perihan Abla gibi fenomen olmuş dizilerin unutulmaz ismi diziye İdris karakteri ile değer katacak.

Şifacı Peri karakteriyle Filiz Ahmet diziye renk katacak

Karadeniz’in eşsiz manzaraları ve Ordunun derelerinin muhteşem şırıltıları eşliğinde çekilecek diziye dahil olan bir başka isim köyde herkesin derdiyle, hastalığıyla uğraşan şifacı abla Peri karakteriyle başarılı oyuncu Filiz Ahmet olacak. Aslen Makedon olan güzel oyuncu başta Balkan dizileri olmak üzere dizi ve filmlerde canlandırdığı karakterlerdeki başarılı performansıyla her zaman aranan oyuncular arasında.

Fatih Al, Zeliş’in babası Şakir karakterini canlandıracak

Daha önce Menajerimi Ara, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı gibi önemli dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Fatih Al, Vermem Seni Ellere dizisine dahil olan bir başka isim oldu. Fatih Al dizide huysuz, geçimsiz birisi olan Zeliş’in babası Şakir karakterine hayat verecek.

Dizi Haziran ayında Atv ekranlarında olacak

Önümüzdeki ay ekranlara merhaba diyecek olan dizinin yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturuyor. Karadeniz’in muhteşem dereleri, tabiatı ve akarsuları ile meşhur ili Ordu’nun eşsiz atmosferinde çekilecek Vermem Seni Ellere dizisinin senaryosunu Gülbike Sonay Üte kaleme alıyor. AKN Film Akın Topuz’un yapımcılığını yaptığı dizide Emre Bey, Mehmet karakterine can verirken, dizinin kadın başrol oyuncusu Buse Meral ise Zeliş karakterini canlandıracak.

08-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar