Usta Oyuncu Erkan Can Hastalığını Açıkladı

Usta Oyuncu Erkan Can Hastalığını Açıkladı
Yıllardır dizilerin, sinema filmlerinin ve tiyatro sahnelerinin aranılan oyuncusu olan ve her rolün hakkını sonuna kadar veren Erkan Can’ın bilinmeyen hastalığı ne?

Usta oyuncu Erkan Can şu sıralar Blu Tv’de Saygı adlı dizide rol alıyor ve yine her zaman ki gibi yine seyirciyi büyülüyor. Yıllardır setten sete koşan ve her aldığı rolün hakkını veren usta oyuncu Erkan Can bir gazeteye verdiği röportajda hakkında bilinmeyenleri sevenleriyle paylaştı. Yılların oyuncusu Erkan Can özellikle bir sette yaşadığı kaza sonrası kulak zarının patlamasıyla yaşadıklarını ve o günden sonra kulağında işitme cihazıyla yaşadığını anlattı. Ayrıca usta oyuncu yine bu kulak zarının patlamasına bağlı olarak gelişen hastalığının ne olduğunu açıkladı. Pek çok yapımda rol alan usta oyuncu ayrıca sete kendi bardağıyla gittiğini belirtti ve kağıt ya da plastik bardakla çay içmediğini de açıkladı.

Erkan Can Hastalığının Adını Açıkladı: Vertigo

Usta oyuncu Erkan Can şu sıralar Saygı adlı diziyle seyirci karşısına çıkıyor. Erkan Can rol aldığı bütün yapımlar gibi Saygı’da da başarılı ve üst düzey bir performans sergiliyor. Erkan Can bir gazeteye verdiği röportajda hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Erkan Can “bir gün sahnede kaza yaşadım. Karşımdaki kızın bir suçu yoktu. Bana tokat attı, kulağıma geldi. Kulak zarım patladı. Suç bende, bir sene doktora gitmedim. Sonra kulağıma işitme cihazı taktılar” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu ayrıca bilinmeyen hastalığını anlatırken “uzun yıllardır Vertigo’m var. Durup dururken başım döner. Bununla yaşıyorum. Banyoda gözümü kapattığım anda düşerim. O yüzden elimle duvardan destek alırım” ifadelerini kullandı.

Sete Kendi Bardağını Götürüyor

Yıllardır onlarca sette bulunan ve pek çok dizi, tiyatro oyunu ve sinema filminde rol alan usta oyuncu ayrıca setlerde artık bir alışkanlık haline getirdiği ve her zaman ısrarla uyguladığı bir kuralını da sevenleriyle paylaştı. Erkan Can çok disiplinli olduğunu belirterek sete her zaman erken gittiğini sözlerine ekledi. Erkan Can “eğer tiyatrom varsa erkenden orada olurum. O günümü oyunuma ayırırım. Asla geç kalmam. Ayrıca sette karton bardakla çay içmem. Kendi çay bardağımı götürürüm ve hep o bardağı isterim” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu ayrıca köyde büyüdüğünü ve küçük yaşlardan itibaren setlerde yer aldığını sözlerine ekledi.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar