Yeni dizi Kaderimin Oyunu için geri sayım başladı

Yeni dizi Kaderimin Oyunu için geri sayım başladı
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Kaderimin Oyunu için geri sayım başladı. Öykü Karayel'in başrolde olduğu ve afişi yayınlanan Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor?

Televizyon ekranları yeni dizilerle renklenmeye devam ediyor. Star Tv'de yayınlanacak Kaderimin Oyunu dizisi de bu yapımlardan biri. Oyuncu kadrosu ile çok konuşulan Kaderimin Oyunu afişi yayınlandı. Tanıtım afişleri yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin çekimlerine de başlandı. Kaderimin Oyunu dizisinde Akın Akınözü ve Öykü Kareyel'in başrolünü canlandıracağı dikkat çeken bir hikaye ekrana yansıyacak. Yeni dizi Kaderimin Oyunu'nun yayın tarihi henüz açıklanmasa da kısa süre sonra ekranda olması bekleniyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde hangi oyuncular var?

Star Tv'de ekrana gelmeye hazırlanan Kaderimin Oyunu dizisinin çekimleri Amasya'da başladı. İlk bölümlerin ardından İstanbul'da çekimleri devam edecek dizinin tanıtım afişi yayınlandı. Birbirinden güçlü oyuncuların rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisi tanıtım videoları ve afişleri ile dikkat çekmeyi başardı. Uzun zamandır ekranda olmayan Öykü Kareyel Kaderimin Oyunu ile ekrana dönüyor. Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral da Kaderimin Oyunu dizisinde Karayel'e eşlik ediyor. Farklı bir hayat hikayesinin ekrana yansıyacağı Kaderimin Oyunu dizisi NGM Medya imzası taşıyor. Ünlü yönetmen Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınıyor.

Kaderimin Oyunu afişleri yayınlandı

NGM Medya tarafından hazırlanan Kaderimin Oyunu projesi Star Tv'de yayınlanacak. Afişleri ile dikkat çeken Kaderimin Oyunu dizisinin konusu da oldukça merak ediliyor. Akın Akınözü ve Öykü Karayel'i buluşturan projenin tanıtım videoları oldukça başarılı bulundu. Amasya'nın doğal ve tarihi dokusunun ön planda olduğu dizinin çekimleri Amasya'da başladı. Çok özel sahnelerle ekrana gelmeye hazırlanan Kaderimin Oyunu'nun tanıtımları hızlandı. Sarp Apak, Meriç Aral, Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in performansı merakla bekleniyor. Nefes kesen bir hikayenin ekrana yansıyacağı dizide neler olacak? Ekran yarışına dahil olmaya hazırlanan Kaderimin Oyunu dizisinin yayın tarihi ve yayın günü henüz açıklanmadı. Star Tv'de yayınlanacak NGM Medya projesi için geri sayım devam ederken çekimler de tüm hızıyla devam ediyor.

13-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar