Fox Tv’nin Yeni Dizisi El Kızı’nın Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Fox Tv’nin Yeni Dizisi El Kızı’nın Başrol Oyuncusu Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan yeni dizi El Kızı’nın başrol oyuncusu genç ve güzel oyuncu Sevda Erginci oldu.

Yaz dizileri ekrandaki yayın hayatına devam ederken kanallar ve yapım şirketleri Eylül yayın dönemine de tüm hızla hazırlanıyorlar. Çok yüksek bir yarış ve rekabetin yaşanmasının beklendiği Eylül yayın dönemine en iddialı hazırlanan kanallardan biride Fox Tv. Geçtiğimiz sezon pek çok dizisi final yapan kanal aynı zamanda yeni yayın döneminde en çok yeni diziyle ekrana gelecek kanal olacak. Kanal yeni projelerini bir bir duyururken bu diziler içinde hazırlıklar yapım şirketleri tarafından büyük bir titizlikle devam ediyor. Kanalın yeni yayınlayacağı dizilerden biri olan ve NTC Medya tarafından hazırlıkları süren El Kızı dizisi de hazırlıklarını sürdüren yapımlardan. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturacağı dizinin başrol oyuncusu ise geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında fırtınalar estiren ve sezon sonunda bütün oyuncu kadrosunu tavsiye eden Uyanış Büyük Selçuklu’da Turna Hatun karakterine hayat veren güzel oyuncusu Sevda Erginci oldu.

Sevda Erginci El Kızı’nın Başrolü Oldu

NTC Medya tarafından Eylül yayın dönemi için hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan El Kızı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Yapım şirketinin yoğun bir hazırlık süreciyle üzerinde çalıştığı El Kızı‘nın yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken diziyi Hilal Yıldız kaleme alıyor. Muğla ve çevresinde çekilecek dizi için ise yapım şirketi flaş bir isimle anlaştı. Geçen sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterini canlandıran ve seyircinin çok sevdiği Sevda Erginci El Kızı’nın başrol oyuncusu oldu. Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı yakalayan dizinin oyuncularının tavsiye olmasıyla ve boşa çıkan genç ve güzel oyuncu Sevda Erginci’nin yeni yayın döneminde El Kızı’nın başrolü olması sevenlerini ve takipçilerini memnun etti.

Sevda Erginci Kimdir?

Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde rol alan güzel oyuncu sevda Erginci 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Sevda Erginci ilk olarak tiyatrolarda boy göstermeye başlamıştır. Televizyonda ilk olarak Koyu Kırmızı ile seyirci karşısına çıkan Sevda Erginci bu güne kadar pek çok dizide rol almıştır. Güzel ve başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Sevgili Geçmiş, Ver Elini Aşk, Bazen Hayat Tatlıdır, Uzaklarda Arama, Karagül, Veda, Koyu Kırmızı.

18-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar