Usta oyuncu Kağıt Ev kadrosuna katıldı

Usta oyuncu Kağıt Ev kadrosuna katıldı
Ekranın yeni dizilerinden olan Kağıt Ev oyuncu kadrosu genişliyor. İkinci bölümü yayınlanan yeni diziye yeni bir isim. Usta oyuncu Kağıt Ev kadrosuna katıldı.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolde olduğu Kağıt Ev dizisi ekran yolculuğuna başladı. İlk iki bölümü yayınlanan dizi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de sıra dışı senaryosuyla dikkat çekmeyi başardı. Star Tv'de yayınlanan yeni dizi Kağıt Ev kadrosuna ise yeni bir isim daha katıldı. Usta oyuncu Bedia Ener Kağıt Ev dizisinde psikolog Pınar karakterini canlandıracak. O3 Medya tarafından Star Tv için hazırlanan Kağıt Ev dizisi pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor.

Kağıt Ev oyuncu kadrosunda kimler var?

Alanında başarılı bir hukuk profesörü olan Cihan Fırtına ile başarılı avukat Aylin Fırtına'nın 3 çocuğuyla huzurlu ve mutlu evi bir anda büyük bir cinayetin meskeni oluyor. Senaryosuyla dikkat çeken Kağıt Ev dizisi birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda topladı. Kağıt Ev kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis başrolde yer alıyor. Helin Kandemir, Nejat Uygur ve Bulut Teker Fırtına Ailesi'nin çocuklarını canlandırıyor. Nihal Koldaş, Bülent Gültekin ve Yaşar Üzer de Kağıt Ev kadrosunda bulunuyor. Kağıt Ev kadrosuna son olarak emektar oyuncu Bedia Ener dahil oldu. Bedia Ener Kağıt Ev dizisinde Pınar isimli bir psikoloğu canlandıracak.

Bedia Ener kimdir?

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Bedia Ener son olarak Star Tv'de yeni başlayan Kağıt Ev dizisi ile seyirciyle buluşacak. Çatı Katı Aşk dizisinde de rol alan usta oyuncu daha çok Yaprak Dökümü dizisindeki rolüyle hatırlanıyor. Bedia Ener Kanal D'de yayınlanan efsane dizi Yaprak Dökümü'nde komşu Neyyir Hanım karakterini canlandırmıştı. 1954 yılında Uşak'ta doğan Bedia Ener 1970 yılında oyunculuğa başladı. 50 yılı aşkın sanat yaşamı olan başarılı oyuncu çok sayıda projede yer aldı. Beyazlayan saçları ve yeni imajı ile son günlerde dikkat çeken Bedia Ener Kağıt Ev dizisiyle ekranda olacak. Kağıt Ev dizisi Star Tv ekranından her pazartesi seyirciyle buluşuyor.

27-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar